Styret

 

Klikk for å sende en mail til styret

Eller ta kontakt med enkeltpersoner nedenfor.

 

Leder
Regnskap
Dene Hjorth-Jenssen
Tlf: 22491333

2 + 2 har en tendens til å fortrekke å opptre som 4,  slik jeg har en tendens til å være opptatt av det som ikke helt  kan defineres, på denne reisen, i dette mangfoldet av verdener.

 

Styremedlem
Nyhetsbrevet
Thomas Gramstad
Tlf: 4817 6875

Grønn liberalist opptatt av individuell og kollektiv skaperkraft; fri kultur; musisk medisin og samspill; vern av det frie Internettet; bier & honning; global kulturutveksling; verdensfusjonsmusikk og uventede sjangersynteser; yoga og dans; muskelfeminisme; didjeridu, djembe og fujara (gjerne sammen); alle kulturer, steder og mat jeg ikke har møtt før.

Inspireres av: Jens A. Riisnæs, Sainkho, Charlie McMahon, Pippi Langstrømpe, Indijika, Cory Doctorow, Angela Bassett, Richard Bach, Marit Bjørgen, Amelia Andersdotter, John M. Ortiz, Arne Næss, Trung Trac, Ganga Giri, Nordahl Grieg, Ciara, Pauline Nordin, Thor Heyerdahl, delfiner jeg har møtt og kommer til å møte.

Farger: Lime, mango, koboltblått. Mat: Sørøst-asiatisk, libanesisk, meksikansk, tyrkisk, karibisk. Drikke: Virgin colada, mjød, fenikkelte, vann. Spiller: didjeridu, djembe og sjakk, men ikke melk.
Nettsider: Gramstad.no Spirituellkultur

Styremedlem
Websiden
Paal Joachim Romdahl

Jeg lager og gjør justeringer av nettsider til enkelt personer og mindre firmaer. Jeg holder kurs i hvordan å bygge nettsider med verktøyet WordPress og hvordan bruke Adobe Programvare.

Noen av de nettsidene jeg driver er:
kursholderen.no - Kurs i hvordan lage nettsider og Adobe programvare som Photoshop, InDesign, Illustrator.
easywebdesign.no - Er under utvikling.
okosamfunn.no - Norske Økosamfunns Forening
En annen nettside jeg også jobber med er easywebdesigntutorials.com.

I tillegg får vi god hjelp fra flere OSF-hjelpere under kinovisningene våre! :-)

Hvis du har lyst til å støtte filmklubben så tar vi med glede donasjoner som kan settes inn på denne kontoen: Bankinformasjon: Konto nr. i DNB: 1645.12.32979
Postadresse: Oslo Spirituelle Filmklubb, Att: Dene Hjorth-Jenssen, Gulleråsveien 15 H, 0779 Oslo