Styret

 

Klikk for å sende en mail til styret

Eller ta kontakt med enkeltpersoner nedenfor.

 

Leder
Regnskap
Dene Hjorth-Jenssen
Tlf: 22491333

2 + 2 har en tendens til å fortrekke å opptre som 4,  slik jeg har en tendens til å være opptatt av det som ikke helt  kan defineres, på denne reisen, i dette mangfoldet av verdener.

 

Styremedlem
Nyhetsbrevet
Thomas Gramstad
Tlf: 4817 6875

Grønn liberalist opptatt av individuell og kollektiv skaperkraft; fri kultur; musisk medisin og samspill; vern av det frie Internettet; bier & honning; global kulturutveksling; verdensfusjonsmusikk og uventede sjangersynteser; yoga og dans; muskelfeminisme; didjeridu, djembe og fujara (gjerne sammen); alle kulturer, steder og mat jeg ikke har møtt før.

Inspireres av: Jens A. Riisnæs, Sainkho, Charlie McMahon, Pippi Langstrømpe, Indijika, Cory Doctorow, Angela Bassett, Richard Bach, Marit Bjørgen, Amelia Andersdotter, John M. Ortiz, Arne Næss, Trung Trac, Ganga Giri, Nordahl Grieg, Ciara, Pauline Nordin, Thor Heyerdahl, delfiner jeg har møtt og kommer til å møte.

Farger: Lime, mango, koboltblått. Mat: Sørøst-asiatisk, libanesisk, meksikansk, tyrkisk, karibisk. Drikke: Virgin colada, mjød, fenikkelte, vann. Spiller: didjeridu, djembe og sjakk, men ikke melk.
Nettsider: Gramstad.no Spirituellkultur

Styremedlem
Websiden
Paal Joachim Romdahl

Jobber med web design og liker å lære meg nye ting. Jeg har flere nettsider. Den jeg jobber mest aktivt med for tiden er denne: www.myactingportfolio.com. En annen side jeg også jobber med er www.easywebdesigntutorials.com. Hvis du trenger hjelp til et web prosjekt, filming, foto, kursing så er det bare å ta kontakt.

Styremedlem
Hans Krogsætherl
Tlf: 995 68 155

Født: 1956 i Oslo og må motvillig kostantere at mitt "fysiske uttrykk" har passert et halvt århundre (sinnet søker stadig vekk Evigheten mellom dagdrømmer og grublerier). 
Avhengig av: Musikk og kurvet estetikk. 
Favorittartist: Yes (men listen over gode artister blir stadig lengre). 
Drømmebil: Amfibiebil med anti-gravitasjon og nullpunktsmotor. 
Angrer på: At jeg må ha tatt feil av planeten. (Maybe this world is another planet's Hell.-- Aldous Huxley 1894-1963) 
Beste bok: “Zen Teachings of Huang-po”. 
Øvrige interesser av spirituell art: Martinus Kosmologi, Integral Yoga, Etnobotanikk, Exopolitikk og ellers alt som inspirerer til en større forståelse av oss selv, omgivelsene samt bevisst kontakt med vår Innerste Natur. 

Styremedlem
Carl-Fredrik Hovind
TLF: 400 64 004

Ingen tekst.

I tillegg får vi god hjelp fra flere OSF-hjelpere under kinovisningene våre! :-)

Hvis du har lyst til å støtte filmklubben så tar vi med glede donasjoner som kan settes inn på denne kontoen: Bankinformasjon: Konto nr. i DNB: 1645.12.32979
Postadresse: Oslo Spirituelle Filmklubb, Att: Dene Hjorth-Jenssen, Gulleråsveien 15 H, 0779 Oslo