Medlemsbetingelser for OSF

Oppdatert 21.08.2012
Kontakt-informasjon:
All kontaktinformasjon blir behandlet konfidensielt og samles pga registreringsplikt til Norsk Filmklubbforbund (NFK) og for utsendelse av informasjon om klubbens visninger til medlemmer.
Filmvisning - Visningssted:

OSF viser film i Kulturhuset Stabekk Kino. Det sendes ut informasjon på nyhetsbrevet om visningen ca 10 dager før den finner sted. I juni og juli tar filmklubben sommerferie og da er det ingen visninger.

Parkering:

Parkeringsplass bak kinoen. Takst 13 kr timen inntill klokken 15:00 på lørdager.

Medlemsavgift - Billettpris:

Oslo Spirituelle Filmklubb er medlem av Norsk Filmklubbforbund, og derfor er det påkrevd med medlemskap i klubben for å se filmene vi viser. Medlemsavgiften er pr. dags dato kr. 50 pr. sesong og betales i døren på filmvisningsdagen. Billettprisen er på 70 kr.

Vi deler året inn i to sesonger. Sesong 1 vår og sommer og sesong 2 gjelder høst og vinter.

 

KJØP EN FRAVÆRSBILLETT!

Har du ikke mulighet for å komme på neste visning? Kan du tenke deg å gi en liten donasjon til filmklubben? Da kan du kjøpe en FRAVÆRSBILLETT! :-)

Fraværsbilletten er en litt humoristisk donasjonstype som ble funnet opp på forrige styremøte i OSF. Den går ut på følgende: "Jeg kan ikke komme idag, men sponser filmklubben ved å kjøpe en billett likevel" (evt. "jeg kjøper en ekstra billett"). En fraværsbillett a NOK 100 kan betales inn på OSFs bankkonto i DNB, kontonummer 1645 1232 979. Alternativt kan du donere via OSFs donasjonsside,

Velkommen! (med eller uten fravær :-)

Medlemskap for barn: 
Barn defineres som personer fra 15 år eller yngre. De betaler kun medlemskapsavgift og ingen billett på den første visningen de er på i sesongen.På senere visninger samme sesong betaler de kun for billetten.Barn under 4 år er gratis. Men kan bare medtas om de ikke er til sjenanse for andre publikummere.
OSF's nyhetsbrevet:
Alle som tegner medlemskap blir automatisk satt på listen for å motta OSF's nyhetsbrev. Dette er vår måte å kommunisere med deg på. Nyhetsbrevet vil gi informasjon om neste filmvisning, hvilken kino vi vil bruke og evt. andre engasjement OSF har. Om du ikke ønsker å motta nyhetsbrevet kan du enkelt melde deg av, du må da informere deg selv om neste visning via denne websiden. Nyhetsbrevet og medlemskapet er ikke knyttet sammen.

Forhåndsbestilling: Henting av billetten:

For å forhåndsbestille billett må du ha tilgang til internett og epost. Billetten bestilles gjennom OSF's hjemmeside.  Vi oppfordrer deg sterkt til å forhåndsbestille billetten! Dette hjelper oss svært mye i vårt arbeide!  Et par viktige moment for å skulle forhåndsbestille er:

1) Din forhåndsbestilling er vårt barometer på hvor mange som ønsker å se filmen.

2) Når du forhåndsbestiller vil du være sikret en plass, så fremt du henter billetten din senest 15 min før visningen.

En forhåndsbestillt billett kan hentes tidligst én time før filmstart og MÅ hentes SENEST 15 min før filmvisningen starter. Hvis den ikke hentes innen tidsfristen, blir den løst ut og solgt til evt. andre som står i kø. Kommer du mindre enn 15 minutter før en forestilling, må du kjøpe billett på samme vilkår som den som kjøper billett i døra.

Dersom kinosalen blir fullbooket, vil du bli informert om det på web siden vår under Påmelding. Selv om en visning er fullbooket, vil det alltids være mulighet for å kjøpe uavnhentede billetter på selve dagen.

Web påmeldingen stenger tidligst kl. 20:00 kvelden før visning, til tider senere. Påmeldingen stenger slik at vi kan klargjøre listene for visningen. Selv om webpåmeldingen er stengt er det fullt mulig å komme til kinoen på visningsdagen og kjøpe billett der.

Husk at vi er avhengig av å nå dere via internett, så om det skulle oppstå endringer vil det bli informert på nettsiden eller via epost.

Billettkjøp i døra: 
Dersom du kommer på impuls åpner billettsalget en time før visningstart. Det vil fortiden si kl. 13:00 på Kulturhuset Stabekk Kino. Om du ikke har medlemskap for inneværende sesong er det viktig at du får notert navn og epost slik at vi får registrert deg som medlem i den sesongen.
Aktiv medlem:
Engasjement er alfa og omega for å kunne drifte en ideel klubb som Oslo Spirituelle Filmklubb. Vi er derfor helt og holdent avhengig av aktive medlemmer og gratis innsats fra de som sitter i styret.

Som aktivt medlem er du med på å drifte og forme Oslo Spirituelle Filmklubb. Noen oppgaver vi behøver hjelp til er;

Hjelp på kinovisningene; dørvakt, billettsalg mm.
Markedsføring; henge opp plakater mm.
Hjelpe til med å klarere filmrettigheter osv

Det klubben kan tilby er en gratis kinobillett på de filmvisninger der du deltar aktivt. Oppgi ditt ønske om å være aktivt medlem i påmeldingsskjemaet eller ta direkte kontakt med en av oss i styret!