Månedens Spirituelle Film

 

"Song of the New Earth"

Dato: søndag 1. mars 2015 kl. 14.00 (billettkjøp fra kl. 13.00)

Visningssted: Kulturhuset Stabekk Kino, Gamle Ringeriksvei 5, 1321 Stabekk.

Kart

 


'I've seen miracles happen with sound'
~ Tom Kenyon

 

Song of the New Earth følger det ekstraordinære livet og virket til folkesangeren, hjerneforskeren, forfatteren og lydshamanen Tom Kanyon. Filmteamet ledet av Ward Serrill følger Tom Kanyon gjennom en periode av 4 år.

Tom Kanyon var på vei til å bli berømt som countrysanger i Nashville da han, uten forvarsel, begynte å erfare endrede bevissthetstilstander, besøk av engler og andre paranormale hendelser. Han la ut på søken for å forstå disse bisarre hendelsene og fikk skolering i mange av verdens åndelige tradisjoner: Hinduismen, Tibetansk Buddhisme, Taoisme, Egyptisk Alkymi og Kristen Mystisisme, men fant ikke svarene han søkte. Så vendte han seg til vitenskapen og oppdaget nevropsykologi som har et språk som kunne bidra til å forklare hans mystiske erfaringer. Tom tilbrakte mange år med å studere de ulike effektene lyd, musikk og språk har på den menneskelige hjerne og nervesystemet.

I meditasjon opplevde han å få besøk av vesener som kom fra et parallelt univers og kalte seg for Hathors. De ga ham informasjon om hvordan endre hjernens bevissthetsnivå med lyd. Skeptisk som han var testet han dette ut og resultatene var bemerkelsesverdige. Mennesker erfarte dramatisk helbredelse, i noen tilfeller av lammelser og kreft.

Med disse nye innsiktene begynte Tom å benytte stemmen sin med en metode han kalte toning, - som går over nesten fire oktaver og balanserer hjernebølgene i høyre hjernehalvdel. Han justerer hjernen sin inn i forskjellige frekvenser og oppretter kontakt med vesener i andre dimensjoner og bringer igjennom informasjon i det vi kaller kanalisering. Toms gruppe av følgere utvidet seg raskt til å inkludere tilhørere over hele verden i takt med at de erfarte den øyeblikkelige dype effekten av hans tonende lyd.

Etter å ha utdannet seg til psykoterapeut etablerte han i 1984 "Acoustic Brain Research" for å studere hvilken effekt lyd og musikk hadde på hjernen og menneskets nervesystem. Dette var et arbeid som han fortsatte med gjennom en tiårsperiode og komposisjoner fra denne tiden er fortsatt i bruk. Han er i dag en internasjonalt anerkjent autoritet på dette området.

Da han møtte sin hustru, Judi Sion, begynte en ny og enda større livsoppgave. Å gjeninnsette den feminine kraft og energi og hjelpe til med å sikre overlevelsen til en ubalansert verden. Som en av verdens ypperste lydhealere i arbeid i dag begynte han å synge sangen til den nye verdenen.

 

Innleder Inge Ås

Inge Ås

 


 

Song of A New Earth Tom Kenyon and Nuns