Donasjon

Donasjonssiden

Hvis du har lyst til å støtte filmklubben så tar vi med glede donasjoner som kan settes inn på vår konto i DNB: 1645.12.32979

Eller så kan du bruke donasjonsknappen nedenfor:

Tusen takk for din støtte!

 

PRISØKNING PÅ BILLETTENE

Det siste året har OSF gått med underskudd. Det skyldes bl.a. dobling av prisen vi betaler for å leie kinosal. Vi har hatt et overskudd fra tidligere visninger å flyte på, men dette er nå snart brukt opp. Vi ser oss derfor nødt til å øke prisene på ordinære visninger noe, ved å øke billettprisen fra NOK 50 til NOK 70 mens prisen på medlemskort holdes uendret på NOK 70. Da koster det NOK 140 på sesongens første visning. For OSF kan dette gi NOK 2000 mer i inntekter per visning. Dette er den første prisøkningen i OSF på 6 år, så vi ligger fortsatt langt under indeksregulering av prisene. :-)

 

KJØP EN FRAVÆRSBILLETT!

Har du ikke mulighet for å komme på neste visning? Kan du tenke deg å gi en liten donasjon til filmklubben? Da kan du kjøpe en FRAVÆRSBILLETT! :-)

Fraværsbilletten er en litt humoristisk donasjonstype som ble funnet opp på forrige styremøte i OSF. Den går ut på følgende: «Jeg kan ikke komme idag, men sponser filmklubben ved å kjøpe en billett likevel» (evt. «jeg kjøper en ekstra billett»). En fraværsbillett a NOK 100 kan betales inn på OSFs bankkonto i DNB, kontonummer 1645 1232 979. Alternativt kan du donere via OSFs donasjonssiden.

Velkommen! (med eller uten fravær :-)