Novel Arch Innledere til filmen Project Happiness

Om Novel Arch:

«Inspirert av store musikere som Chris Thile (uttales thiili, som chili), Edgar Meyer og Béla Fleck, av klassisk musikk og av verdens-/folkemusikk, hadde jeg (Atle Kvia) et stort ønske om å sette sammen et band som kunne spille en stor variasjon av musikk. Vi startet høsten 2011 som fire personer. Etter bare 3 måneder hadde vi spilt inn vår første EP. Besetningen har vært byttet ut, og vi er nå seks personer i gruppa (hos OSF 5).

For tiden har vi fokus på middelalder- og renessansemusikk, og jeg arrangerer 400-800 gamle melodier til vår besetning og stil. Vi har bakgrunn i forskjellige stilarter; flere av oss er klassiske musikere (bassist, blokkfløytist), vår fiolinist har bakgrunn både i klassisk og folkemusikk, vår gitarist er mye inspirert av Neil Young og 70-tallsmusikk, og jeg er inspirert av alt det ovennevnte, samt jazz. Dette er vår besetning: Atle Kvia – mandolin, Fredrik Hovland – gitar, Elise – fiolin, Ingrid Wesenberg Eskeland – kontrabass, Mailis Najdorf – Blokkfløyte. Elise, Ingrid og Mailis er studenter på Norges Musikkhøgskole.

Vi har flere låter på repertoaret med mye glede! Vi skal bidra med litt musikk som vi føler kan glede andre, og som også gleder oss å spille! Vi ga ut en juleplate i desember, og noen av låtene vil nok også være passende hele året. Ta gjerne en kikk innom http://facebook.com/novelarch – to av låtene ligger gratis ute, og «In the Bleak Midwinter» føler jeg kan passe. Nå er vi også i gang med et nytt prosjekt, hvor vi skal spille musikk fra middelalderen og renessansen, og etterhvert lage et album med dette.»

Kontakt-info: Atle Kvia atleATTatlekvia.com (Erstatt ATT med @)
http://novelarch.com/
http://myspace.com/novelarch

This entry was posted in 2012, Filmer, Video av Innleder. Bookmark the permalink. Comments are closed, but you can leave a trackback: Tilbakesporings-URL.