Månedens Spirituelle Film

"The Seven Spiritual Laws of Success"

Dato: lørdag 23. februar 2008
kl. 14.00 (billettkjøp fra kl. 13.00)
Visningssted: SORIA MORIA KINO


 

The Seven Spiritual Laws of Success

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi gjør oppmerksom på følgende!

Soria Moria er solgt til Comopolite og vil bygges om for å bli et møtested for alle musikk- og kulturinteresserte i Oslo. Dette er derfor vår siste visning på Soria Moria og en slags avskjed med vårt gamle visningssted. Vi er på utkikk etter et nytt visningslokale, enten midlertidig eller fast. Styret har gående en dialog med Cosmopolite for å se an muligheten for et fremtidig samarbeide, men stedet vil uansett ikke være i drift før medio august/september i år. Vi arbeider også med flere andre alternativer og vi vil forhåpentligvis ha en ny visningsplass for neste måneds film. Siden filmvisningene er noe usikre frem til høstsesongen, vil vi denne gangen ta kr. 80,- for kinobilletten som også er inkl. medlemsavgiften for denne ene visningen.

 

The Seven Spiritual Laws of Success

Filmen "De syv spirituelle lover til suksess" av Deepak Chopra, er basert på hans bestselger-bok med samme tittel.

Vi følger Olivia Newton-John (bl.a. kjent fra filmen Grease og som forøvrig har laget musikken til filmen), Bill Duke (bl.a. kjent fra filmen X-Men og produsenten av "Englenes by"), Tom Gegax (en USA-kjent forfatter innen økonomi), Judy Julin (forfatter av boken "Romantikk i fremtiden") og selvsagt Deepak Chopra selv, inn i deres historier, opplevelser og med- og motganger. Felles for dem alle er hvordan "mirakler" begynte å skje i deres liv og hvorfor det har begynt å skje - hvordan vi bringes inn i suksess og overflod på alle områder i livet.

Underveis dykker vi også ned i hver av de syv spirituelle lovene for å få et innblikk i hva disse egentlig betyr for oss i hverdagen:

1) Loven om det rene potensial
2) Loven om å gi
3) Loven om Karma eller årsak og virkning
4) Loven om minste motstands vei
5) Loven om intensjon og ønske
6) Loven om å være fri fra tilknyttninger
7) Loven om Dharma eller meningen med livet

Ved hjelp av gode og kraftfulle animasjoner flettet inn i mellom, tas vi med på en reise der sinnet kan skape hva det vil og hvor våre fem fysiske sanser stadig overraskes over hva som egentlig er mulig.

Denne filmen kan løfte, inspire og gi råd på vår egen spirituelle livsvei her og nå. En film for deg som ønsker å ta i bruk mer av ditt fulle livspotensiale. 

Teksten er hentet fra Kultur & Helse © www.livsinnsikt.com