Månedens Spirituelle Film

Norgespremiere!

"You Can Heal Your Life"

Dato: lørdag 31. mai 2008
kl. 12.00 (billettkjøp fra kl. 11.00)
Visningssted: VIKA KINO


Vi minner om at vi benytter nytt visningssted - Vika eller Klingenberg Kino. Pga. kinoens tidsskjema flyttes visningene foreløpig til kl. 1200 (billettkjøp fra kl. 1100). Dermed blir siste lørdagen i måneden en tidlig ettermiddagskino, og styret håper filmvisningen kan inspirere og løfte deg videre i dine gjøremål gjennom ettermiddagen og kvelden.

 

You Can Heal Your Life

Filmen handler om Louise L. Hays fascinerende livshistorie og hennes innsikter om at kroppen kan helbrede seg selv om vi åpner opp og tillater dette. Filmen gir også råd på veien for å kunne oppnå et godt selvverd, overflod og et sunt sinn i en frisk og vital kropp.

Fra en svært vanskelige barndom, ble Louise ledet steg for steg mot det som har blitt et liv i glede, overflod og kjærlighet. Hun fikk selv kreft og fikk anledning til å bruke sin lærdom på seg selv og ble helt frisk. Millioner av mennesker har tatt hennes livsvisdommen til seg og noen av disse menneskene får vi også møte i filmen. Med deres egne ord får vi innblikk i hvilken fantastisk døråpner Louises budskap har vært for dem og deres liv - vi møter autoriteter som Dr. Wayne E. Dyer, Gregg Braden, Cheryl Richardson, Esther og Jerry Hicks, Doreen Virtue, Christiane Northrup m.fl. som også deler av sine livsinnsikter.

I over 25 år har Louise inspirert og assistert millioner av mennesker rundt om på jorden til å oppdage og bruke sin fulle potensielle og kreative kraft for personlig vekst og selv-helbredelse. Hun har skrevet en rekke bøker, har sin egen webradio, laget de verdenskjente kraftkortene (affirmasjoner), underviser, holder foredrag og ikke minst etablert en rekke selvhjelpsgrupper. Tross i en alder av over 70 år er hun fortsatt en vital, sjarmerende og oppegående kvinne. Mer informasjon om Louise Hay på www.louisehay.com/about/

Filmen fletter inn en fictionfilm i dokumentarfilmen, som gjør den litt annerledes enn andre dokumentarfilmer. Dette er en god, inspirerende, varm og kjærlighetsfull film, som gir oss gode innsikter og et herlig løft i en ellers hektisk hverdag!

Velkommen til visning!

Teksten er hentet fra Kultur & Helse © www.livsinnsikt.com