Månedens Spirituelle Film

Norgespremiere!

"Conversation with God (Himmelske Samtaler)"

Dato: lørdag 30. august 2008
kl. 12.00 (billettkjøp fra kl. 11.00)
Visningssted: VIKA KINO


 

Conversation with god cover

www.cwgthemovie.com

 

 

Conversation with god Neal Donald Walsch

Neale Donald Walsch

 

 

 

Himmelske Samtaler

Filmen er delvis basert på Neale Donald Walsch første bok "Himmelske Samtaler" og handlingen er helt og holdent hentet ut fra Neales eget liv.

Vi treffer Neale (spilt av Henry Czerny) som en suksessrik foredragsholder. Plutselig en dag tar livet en helt annen retning da bilen han kjører krasjer. Med ett er han på vei inn i en dyp livskrise. Alt ser ut til gå i mot ham og Neale må til slutt oppgi alt han har trodd og levd for og må kjempe seg gjennom hverdagen for å overleve. Han havner aller nederst i samfunnshierarkiet og tvinges således til å gi slipp på en rekke vante mønstre, forestillinger og handlinger. Men midt oppe i alt dette triste, glimter livet til med et og annet lyspunktet - for livet i seg selv nekter å gå til grunne. Disse "tilfeldige" sammentreffene styrker Neale for en liten stund og gir også den guidingen som trengs for å ta det neste skrittet på en livsvei som inneholder mange muligheter men også fallgruber.

I de mørkeste stunder i Neales liv, er det en indre kraft som presser seg frem gjennom hans sinne og fortvilelse og som forlanger å få svar på HVORFOR; Hvorfor skjer dette? Hvorfor nå? Hvorfor meg? Hvorfor...? Så bare helt plutselig skjer det; Neale får svar... en stemme snakker til ham...en stemme som kan fortelle ham HVORFOR! Dermed starter en ny livsfase for Neale - nye livgivende byggestener dannes, nye muligheter, nye synkroniserte møter, nye venner, ny jobb... og ingen ting blir som noen gang tidligere.

Neale Donald Walsch er en moderne spirituell budbringer i vår tid. Hans samtaler fortsetter å berøre verden på et dypt indre nivå. Med en tidlig interesse for religion og en dyp følelse av å være spirituelt forbundet, hadde Neale en aktiv og blomstrende karriere også før gjennombruddet kom med de himmelske samtale-bøkene. Bøkene "Himmelske Samtaler" har blitt oversatt til nærmere 40 språk og har berørt og inspirert millioner av mennesker til viktige forandringer i deres liv. Samtalebøkene har fullstendig omdefinert begrepet Gud og Neale bringer med dette bud om et spirituelt paradigmeskifte verden rundt.

En mer omfattende biografi finnes hos bladet Ildsjelen

Teksten er hentet fra Kultur & Helse © www.livsinnsikt.com

 

Conversation With God Neal Donald Walsch
Link til: The Journey

En visdoms-flash laget av bl.a Neale Donald Walsch
basert på serien "Himmelske Samtaler."