Månedens Spirituelle Film

Norgespremiere!

"Peaceful Warrior"

Dato: lørdag 29. november 2008
kl. 12.00 (billettkjøp fra kl. 11.00)
Visningssted: VIKA KINO


 

Peaceful Warrior cover

www.peacefulwarriormovie.net

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Peaceful Warrior

Filmen Peaceful Warrior er basert på Dan Millmanns bestselger- og biografiske bok "The way of the peaceful warrior". Det er en følelsesladet og opplysende historie om menneskets indre potensiale og én måte kraften kan komme til uttrykk i vårt fysiske liv, når vi kommer på bølgelengde med vår indre kilde.

Dan Millmann (Scott Melchowiz) er en svært talentfull men arrogant student som synes han lever det perfekte liv. Han har gode karakterer på universitetet, gode venner, damene står i kø rundt ham og han utfolder sin lidenskap om å bli best i turn. Dan gjør det så bra i turn at han blir trent til uttak i de olympiske leker. Men det er én ting han ikke mestrer, nemlig sine nattlige drømmeaktige mareritt. Hvorfor får han disse? Hva betyr de?

Dans verden blir plutselig snudd fullstendig på hodet når han kommer ut for en ulykke. I sin depresjon og fortvilelse møter han den mystiske Socrates (Nick Nolte) og en like mystisk ung kvinne (Amy Smart) som følger ham et stykke på sin livsvei. Gjennom dette møtet, vokser hans innsikt til å forstå at hans møte med sin indre kilde er det som leder et menneske til sin sanne storhet. Han lærer at han må gi slipp på den personen han trodde han var og starte å leve i øyeblikket ved å være takknemlig for selve livsreisen og akseptere sin manglende kontroll over fremtiden.

Teksten er hentet fra Kultur & Helse © www.livsinnsikt.com

 

Noen omtaler
"En storslått og usedvanlig film, som tar deg med på en reise ut av tankenes verden og inn i øyeblikket. Se den og bli transformert."
- Eckhart Tolle, forfatter av "Det er nå du lever"

'Når man hører sannheten, lyder den gjenkjennende - som å se et speilbilde av noe du allerede har i deg selv. Denne filmen er det klare og enkle speilbildet. Jeg nøt hvert eneste øyeblikk."
- Jim Carrey, skuespiller

"Flere filmer lover lykke, men for det meste i en flyktig form, som en tur i rutsjebanen som til slutt ender i en tom følelse. Så søker man videre etter det neste følelseskikket. Svært få filmer spør hva lykke egentlig er eller foreslår metoder for å kunne opprettholde lykken. Peaceful Warrior stiller også dette spørsmålet, men løfter temaet ut av sinnets verden. Og de som betrakter seg selv som normale, ville være "gale" hvis de ikke ser denne filmen. En viktig og inspirerende film, som kan forandre folks liv."
- Sting, artist

"En nydelig utformet og svært underholdende film, som taler til menneskeåndens styrke og fleksibilitet. Peaceful Warrior gir oss en dyp men sjelden innsikt i den menneskelige sjel. Den minner oss om våre guddommelige røtter og kopler oss igjen til denne indre kraften, så vi kan føle og omfavne den. Se denne filmen, den vil endre din livssti for alltid."
- Tony Robbins, NLP-gründer og coach

“Like ROCKY for the soul!”
–Straw Weisman - Co-produsent av filmen
What the bleep do we know!?

 

 

Innleder: 

Gordon Geist fra Rinzai Zen senter i Oslo.