Månedens Spirituelle Film

Norgespremiere!

"Water - The Great Mystery"

Dato: lørdag 28. mars 2009
kl. 12.00 (billettkjøp fra kl. 11.00)
Visningssted: VIKA KINO


 

Water - The Great Mystery

www.voiceentertainment.net

 

 

 

Water - The Great Mystery - bubble

 

 

 

 

 

 

 

"Water is the driving force of all nature." 
Leonardo da Vinci


Denne filmen handler om vann, den mest fascinerende, allikevel muligens den minst studerte substans på jorden.

Fra tidenes morgen har forskere, filosofer og teologer forsøkt å forstå de ulike egenskapene til vann og hvilke implikasjoner de medfører.

Vi vet at vann er en uvanlig substans. Den er det eneste materialet på jorden som kan, innenfor normale temperaturer opptre i tre ulike former; gass, veske og is. Men kan vann i tillegg være bærer av informasjon?

Water - the great mystery, er en dokumentar som fanger opp mange av de nye tankene og oppdagelsene rundt vann som finnes i verden i dag.

Vår livseksistens er så nært knyttet til vannet. Når en eggcelle er befruktet inneholder den 96% vann, når vi blir født inneholder vi 79% vann, en andel som synker noe, men det er fortsatt over 55% vann i kroppene våre når vi blir gamle. Vann finnes overalt på jorden. To tredjedeler av klodens overflate er dekket av vann. Vi kaller jordkloden vår for den blå planeten. Alikevel er det først i disse dager at det åpnes for en utvidet forståelse for hva vann virkelig kan være.

Den japanske forskeren Masaru Emoto, tok i 1994 verdens første bilde av en vannkrystall. Han frøs ned ulike prøver av vann og tok bildene av vannkrystallene i minus 5 grader. Gjennom denne dokumentaren vil du også få møte mange av Emotos sterke portretter av ulike vannkvaliteter. Fra ferskt og naturlig vann som har vakre krystalliseringer til bilder av vann som er så forurenset at det ikke lager krystaller lenger, men viser seg som kaotiske flate flekker.

Emoto har forsket på hvordan forurensning, klimaendringer og vold, både den fysiske volden som vannet opplever ved å reise gjennom rørledningene i store byer, men også den volden som skjer gjennom de negative tankene og følelsene som mennesket projiserer på vannet, degraderer vannet og hindrer det i å danne krystaller.

Han har også gjort et stort arbeid i å forstå og utvikle metoder for å øke vibrasjonen til vann som har vært utsatt for degenerering. Emoto har blandt annet skrevet bøkene; "The Hidden Messages in Water" og "The True Power of Water."

Vi møter også Nobelpris-vinner og kjemiker Kurt Wüthrich og andre ledende forskere, som utforsker hvordan menneskets bevissthet og tanker kan endre vannets kvalitet.

Implikasjonene som oppstår rundt vannoppdagelsene beveger oss utenfor solsystemet, noe som kan tyde på at vann har evnen til å overbringe meldinger raskere enn lys, muligens knytte vann til det absolutte. Vann er så unikt og så mangfoldig. Dets mirakuløse egenskaper venter fortsatt på å bli oppdaget.