Månedens Spirituelle Film

Norgespremiere!

"Orbs - The Veil is Lifting"

Dato: lørdag 27. mars 2010
kl. 13.00 (billettkjøp fra kl. 12.00)
Visningssted: VIKA KINO


Orbs - The Veil is Lifting cover

www.orbstheveilislifting.com

 

 

Orbs - The Veil is Lifting

 

 

 

 

La oss tenke oss at vi lever våre liv her i den fysiske dimensjonen, omgitt av andre dimensjoner vi ikke umiddelbart er i stand til å se med vårt blotte øye, mens dagens digitalkamera kan oppfatte større deler av det elektromagnetiske spekteret.

Gjennom de senere årene har bl.a. fotografier av sirkulære, glødende kuler med geometriske mønstre inni oppstått over hele verden. Noen av disse sirklene er skapt av støv, pollen, regndråper eller noe annet som er enkelt å forklare logisk, men ikke alle.

Orbene ser ut til å oppstå der det er sterke følelser involvert, alt fra glede til sorg, men det kan virke som om jo mer åpen fotografen er for at de faktisk eksisterer, jo lettere er det å ta bilder av dem. Det er som om vi har behov for å tune oss inn på orbenes frekvens.

Mange mener at det er et stort tideskifte på vei. Er det mulig at orbenes tilsynekomst er et forvarsel om dette skiftet -- eller at skiftet allerede er i gang, og at orbene har en rolle å spille i det?

Mange av oss opplever at det finnes mer i tilværelsen enn det vi umiddelbart kan oppfatte med våre fem vanlige sanser. Allikevel befinner vi oss i et felles kollektivt virkelighetsbilde som i stor grad betviler eller avviser tilstedeværelsen av andre dimensjoner. Nå, med orbenes stadige økende tilsynekomst i fotografier verden over, kan vi spørre, betyr dette at vi er modne for en ny forståelse av ”virkeligheten”?

Ta del i denne vakre dokumentaren som forsøker å forstå orbenes nærvær og hva det gjør med oss. Denne prisvinnende filmen bringer sammen forskere, spirituelle lærere, musikere, teologer og andre for å utforske fenomenet orber.  


Tips for å ta bilder av Orbs

Finn et sted som kjennes hellig eller et sted som bringer frem glede i deg, det er godt å velge et sted hvor det en er positiv energi tilstede. Du kan evt. samle en gruppe med mennesker som har det morsomt sammen. Det å synge eller spille instrumenter virker godt, for musikk bringer inn høyere vibrasjoner. 
Husk å bruke blitz, og vær forberedt på å knipse løs……Ha det artig,

Og om du ikke skulle få fotografert en orb første gangen, så gjenta det hele til dere er klare til å hilse på hverandre.


Innleder

Wenche Tømmervik jobber til daglig som medium og synsk, theta healer, healer, selvutvikling og kranio-sakralbehandler. Hun har sittet i ukentlige sirkler/grupper siden 2004, og undervist fra 2005. 2005 - 2007 drev hun Foreningen Åndelig Sentrum Oslo og fra 2008 senteret Ringvirkning på Hønefoss. Wenche underviser 3 grupper i uken, i Oslo, Hønefoss og Horten og reiser rundt og holder kurs og foredrag, samt deltar på messer.

Mer info på www.tommervik.no