Månedens Spirituelle Film

Norgespremiere!

"Infinity: The Ultimate Trip - Journey Beyond Death"

Dato: lørdag 30. oktober 2010
kl. 13.00 (billettkjøp fra kl. 12.00)
Visningssted: VIKA KINO


Infinity Journey Beyond Death

www.sacredmysteries.com

 

 

 

John Holland

John Holland

 

Neale Donald Walsch

Neale Donald Walsch

 

Clouds

 

Infinity: The Ultimate Trip -- Journey Beyond Death

Hva skjer når vi går bort fra denne verden? Finnes det et liv etter dette? Eller forsvinner vi bare for alltid? Dette er spørsmål som stilles i månedens sterke og gripende film. Og mange kan bli overrasket over svarene.

 

“People believe that the spirit world is part of our world. But we are actually part of their world. That is the real world.”
John Holland

 

Månedens film handler om døden.  Men ikke døden slik vi i den vestlige verden er vant til å se den, - som en avslutning eller  noe trist (begrensende), snarere tvertimot.

Ved hjelp av visuelt vakre og kraftfulle bilder, sammen med personlige beretninger om nær døden-opplevelser, reinkarnasjon og annet, forteller Infinity en historie om at vi har en evig natur. Hva vi kan møte etter døden - magien og skjønnheten på den andre siden. Her lærer vi om det energetiske landskapet  vi blir en del av etter at vi er døde, om lysvesener som er støttende tilstede i overgangen, og meget mer. Infinity - the Ultimate Journey er en ærlig og håpefull vurdering av en av de største reiser vi kan ta i det fysiske livet, veien tilbake til lyset.

 

“Death is a process of re-identification. You will come to know that you are not your body. You will come to know that you are not your mind. You will come to know that you are not separate from anything else.”
Neale Donald Walsch

 

Evita Ochel, http://evolvingbeings.com/posts/662/movie-review-infinity-the-ultimate-trip/

Medvirkende i denne utforskningen av døden er blandt andre John Holland, Neale Donald Walsh, Dannion Brinkley, Renate Dollinger, Alberto Villoldo,Gregg Braden, Stanislav Grof, Dzogchen Ponlop, Robert Thurman og Brian Weiss.

Regissøren Jay Weidner som også produserte dokumentaren 2012: The Odyssey og etterfølgeren Timewave 2013 fikk en sterk motivasjonen til å lage Infinity: Journey Beyond Death. "Når min mor gikk bort i 2002, var jeg oppslukt av min egen manglende evne til å hjelpe henne  til å forstå at døden ikke er slutten på alt bare en annen fase av bevissthet. Å være vitne til hennes frykt fikk meg til å undersøke temaet døden og livet etter døden."

 

Innledere:
vi får en åpning til filmen ved Lilli Bendriss og Camillo Løken. Lilli Bendriss er et medium, og forfatter og kurs- og foredragsholder om bevissthetsøkning. Hun har en lidenskap for å hjelpe mennesker med å øke sin bevissthet. Hun er også kjent fra TVNorge i programmet "Åndenes Makt".

Camillo Løken har i mange år studert hemmeligheten med livet. Han er lidenskapelig opptatt av å finne svar på hvem vi er, hvor vi kommer fra, hva vi gjør her og hvor vi skal. Han er forfatter og kurs- og foredragholder i tankens kraft, 2012-fenomenet og bevissthetsøkning. Sammen har de skrevet boken Bevissthetsskiftet som lanseres i november. Boken tar for seg et bredt spekter av interessant forskning og litteratur innen det metafysiske, spirituelle området. Vi lever i en tid hvor menneskeheten kan ta sitt neste skritt i evolusjonen fra Homo Sapiens til Homo Luminus - Det Opplyste Mennesket. Dette krever et bevissthetsskifte i hver og en av oss, og forfatterne ønsker med denne boken å bidra til at dette skiftet skal finne sted for oss alle.

 

Infinity og flere av personene i filmen er blant inspirasjonskildene til boken. Se også: www.lillibendriss.com