Månedens Spirituelle Film

Norgespremiere!

"Spiritual Liberation - Fulfilling your Soul's Potential"

Dato: lørdag 27. november 2010
kl. 13.00 (billettkjøp fra kl. 12.00)
Visningssted: VIKA KINO


Spiritual Liberation Movie Cover

www.agapelive.com

 

 

 

Spiritual Liberation Beckwith

Michael og Rickie Beckwith

 

 

 

 

Spiritual Liberation - Fulfilling your Soul's Potential

Denne måneden viser vi den inspirerende filmen Spiritual Liberation, som handler om pastor Michael Bernard Beckwith og hans virke privat og gjennom sin menighet Agape i Los Angeles.

Michael sier "Da Agape International Spiritual Center og felleskap ble gunnlagt 30 november 1986 hadde vi en visjon om at dette ville være en bevegelse som ville ta et standpunkt for kjærlighet og fred og som ville bringe med seg en gunstig tilstedeværelse for hele denne planeten. Derfor ble menigheten kalt Agape, som på gresk betyr betingelsesløs kjærlighet og hengivenhet. Agapes visjon er kjærligheten til Det Aller Høyeste, den udefinerbare men tilstedeværende kraft som uttrykker seg gjennom menneskehjertet og sjelen.

Gjennom filmen møter vi Michael, hans familie og venner fra Agape. Vi tar del i refleksjoner rundt bl.a trangen til å holde fast i det kjente istedenfor å overlate eller hengi seg til sjelen og det høyeste selvet.

Det tok tid før Michael var villig til å følge den indre veiledningen han ble gitt. Han var fornøyd med livet slik det var på den tiden og ønsket seg ikke noe mer. Men noe i ham ønsket at han skulle utvide seg. Gjentatte ganger avviste han impulsene og fortsatte med sitt vanlige liv. I samme periode hadde han også en nakke som låste seg. Han fikk nakken løsnet av kiropraktor - men like etter at han hadde vært til behandling låste den seg igjen. Dette gjentok seg over lengre tid. Til slutt, da han endelig overga seg til sin indre veiledning, åpnet også nakken seg av seg selv.

Dette er en film som kan vekke dype følelser av gjenkjennelse. Gjennom Michael og andre i filmen får vi en påminnelse om at livet er fylt av kjærlighet og glede, men vi må selv velge å ta i mot - og gi slipp på motstanden mot det universet gir oss. Ego liker å holde fast i kjente mønstre og dessuten frykt og andre følelser som egentlig er ment å være like midlertidige og omskiftelige som vær og vind. Sjelen minner oss om gleden og kjærligheten bakenfor alt. At vi har en grunn til å leve på denne jord. At vi er her for å manifestere de gaver og evner som er tilgjengelig for oss. Å kunne ha tillit og gi slipp på fryktbaserte tanker og følelser slik at våre evner kan komme gjennom. Å la kjærlighetsbudskapet være det skapende livsprinsipp, at vi deler av det vi er og tar imot fra det vi er.

Filmen er et frisk pust. Her er det bare å lene seg tilbake, innånde og nyte et budskap du nok allerede kjenner inni deg.

Velkommen til en ny visning hos oss i Oslo Spirituelle Filmklubb!

"When we resolve to evolve our problems dissolve."
  -- Michael Bernard Beckwith

 

Michael Bernard Beckwith var med i The Secret og har vært med på Larry King Live på CNN og i Oprah Winfrey Show. Han har også tatt del i dialog med Dalai Lama og andre visjonære i The Synthesis Dialogues. I 2009 var han igjen med på Oprah Winfrey Show og Larry King Live der han presenterte sin nye bok og DVD "Spiritual Liberation."

http://en.wikipedia.org/wiki/Michael_Beckwith

 

Innleder Mikael Khei.

Mikael er rytmeforløser og daglig leder av Maguti. Hans spesialiteter er:
Lede rytmiske events, samt individuell coaching og tilstandsendring.

Han har bakgrunn og kvalifikasjoner som:
Rytmeforløser på mentornivå fra Village Music Circles.
Taketina-lærer.
Barnevernpedagog.
Friluftsliv-veileder fra Norges Høgfjellssskole.
NLP practitioner.

På lørdag vil Mikael involvere publikum i refleksjon rundt de siste spørsmålene som reises i filmen. Han vil snakke om temaet fellesskap og hva det åpner opp for, lede en øvelse for å møte hverandres åndelige vesen, og holde en aktiv dialog med publikum.

Link til facebook siden til Mikael.