Månedens Spirituelle Film

Norgespremiere!

"The Tapping Solution - The Revolution Starts Within"

Dato: lørdag 29. januar 2011
kl. 13.00 (billettkjøp fra kl. 12.00)
Visningssted: VIKA KINO


The Tapping Solution DVD cover

www.thetappingsolution.com

 

 

 

Tapping points

EFT (Emotional Freedom Technique)
også kjent som Meridian Tapping.

 

The Tapping Solution - The Revolution Starts Within

Denne dokumentarfilmen viser eksempler på forløsninger som kan skje når man praktiserer Meridian Tapping. Tapping er en teknikk der man ved hjelp av gjentatte lette trykk mot energipunkter på kroppen balanserer meridianene og derved forløser blokkerte følelser som har påvirket helsen.

Vi får oppleve 10 seminardeltakere som ikke kjenner Tapping på forhånd komme sammen til en firedagers retreat. De er blitt valgt ut blant mer enn hundre søkere på grunn av sin høye grad av motivasjon og sykdomshistorie. I løpet av de fire seminardagene får vi innblikk i deltakernes historier og finner ut hvorfor de ønsker å være tilstede på retreaten. Vi ser utfordringene de står overfor og forløsningene de lander i når de begynner å bruke Tapping som en hjelp til selvhjelp. Selve konklusjonen i filmen skjer 6 måneder senere når de fleste av deltakerne møtes igjen for å dele hva som har skjedd med dem i mellomtiden.

Selve metoden er svært enkel å tilegne seg, og vil bli vist av innlederen enten i forkant eller etterkant av filmen.

I begynnelsen av filmen ser vi deltakerne i deres eget hjem mens de forbereder seg til retreaten. De har ingen anelse om hva de kan forvente, og vi får del i deres tanker om hva de tror de skal møte.

Parallelt med det som skjer på seminaret blir også temaene som tas opp diskutert av:

Cheryl Richardson - kjent forfatter og Coaching-pioneer.
Dr. Jospeph Mercola - Grunnlegger av Optimal Wellness Center.
Dr. Bruce Lipton - Cellebiolog og forfatter.
Jack Cornfield - Medforfatter av boken "Chicken Soup for the Soul" og var også med i "The Secret."
Bob Proctor - Forfatter og var også med i "The Secret."
Med flere.
 
 
Historien om tankefeltterapi

Dr. Roger Callahan

"Det hele startet i 1979 da Dr. Roger Callahan prøvde å hjelpe sin klient Mary gjennom å sette sammen samtaleterapi og de kunnskapene han hadde fått fra utdanning i meridianlære og kinesiologi. Mary hadde ekstrem vannskrekk, bare tanken på vann gav henne angst og vondt i magen. Dr. Callahan prøvde å banke lett på magemeridianen, et punkt under øyet, mens Mary snakket om sine følelser. Plutselig sa hun "It's gone". Deretter gikk hun mot Dr. Callahans svømmebasseng og kjente på vannet. Helt uten redsel eller det vanlige ubehaget i magen. Siden den dagen har Mary vært helt fri fra sin vannskrekk og har heller ikke hatt behov for å gjenta behandlingen. Dette har hun siden bekreftet i intervju med Oprah Winfrey.

Hendelsen medførte at Dr. Callahan begynte å studere om flere punkter på meridianene kunne gi lignende resultat. Dette var starten på utviklingen av det vi i dag kjenner som tankefeltterapi." (Fra www.feelfreenorway.com/historien-om-tankefeltterapi)


Innleder:

OSFs filmvisning innledes av Mats Uldal, som vil vise teknikkene og også svare på spørsmål etter filmen.

Mats Uldal er en av Europas fremste eksperter på energipsykologi, og han har videreutviklet tapping-teknikker som TFT, EFT, TAB, HAT etc. til en egen variant han kaller Tankefelt-teknikker.

Du finner mer info om Mats Uldal her:
www.matsuldal.com
video.google.com/videoplay?docid=7165466344770450778#