Månedens Spirituelle Film

Norgespremiere!

 

"Healing - Miracles, Mysteries & John of God"

Dato: lørdag 30. april 2011
kl. 13.00 (billettkjøp fra kl. 12.00)
Visningssted: VIKA KINO


Healing Miracles, Mysteries and John of God

http://www.healing-themovie.com/

 

 

 

Healing - John of God - a meeting

Alle bildene kan klikkes på for å bli større

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Healing - Miracles, Mysteries & John of God

Rundt Casa de Dom Inácio skjer det mirakler vitenskapen ikke kan forklare. Hver dag kommer tusenvis av mennesker for å få hjelp og healing av mediet Joäo Teixeira de Faria som kanaliserer flere ulike åndelige eksistenser i løpet av healingsekvensene.

Når mirakler inntreffer, endrer de vårt verdenssyn, dersom vi tillater det. I denne filmen vil du møte medisinere og andre som er kommet i kontakt med den takknemligheten og gleden som oppstår når noe de trodde var umulig, faktisk viser seg å være mulig. Du møter leger, vitenskapsfolk og helt alminnelige mennesker som er blitt hjulpet - mange er blitt helbredet for sykdommer som ellers ville kalles uhelbredelige, og alle forteller de om den spirituelle oppvåkningen de har opplevd gjennom møtet med "John of God".

“For those who believe, no proof is necessary. For those who disbelieve, no amount of proof is sufficient.” - St. Ignatius of Loyola

Casa de Dom Inácio (huset til St. Ignatius Loyola) er et spirituelt healingsenter som ligger i Abadiânia, sentralt i Brasil. Her holder mediet med den spesielle gaven Joäo Teixeira de Faria til. Siden 1970 har han her utført tallløse helbredelser på tilreisende fra alle deler av verden. På den måten er huset blitt et felleskulturelt tempel. De tilreisende kommer fra alle kulturer og alle ulike trossystemer. 3 dager i uken låner han ut kroppen til åndelige eksistenser som ved hjelp av den som verktøy kan tre inn i det fysiske og utføre helbredelsene. Han kalles Joäo de Deus (John of God) av de som har opplevd ham. For mediet Joäo Teixeira de Faria er det viktig å presisere at det ikke er han selv som opererer, men det gudommelige inkarnert i ham som virker gjennom ham. Selv forteller han at transene for ham kun oppleves som dyp søvn, og at han gjerne skulle vært våken for å få lært mere om det som foregår. Det er muligens derfor han er så takknemlig for interesse fra forskere og andre som vil studere healingseansene.

Det er 33 ulike spirituelle eksistenser som arbeider gjennom mediet Joäo. Noen av dem vet man hvem er andre har valgt å ikke navngi seg selv til tross for at de er hyppig tilstedeværende. Når de åndelige eksistensene går inn i mediets kropp, bringer de med seg sin egen personlighet fra tidligere liv, og gjenkjennes i mediets oppførsel og personlighet. Noen av eksistensene har svært tydelige kjennetegn, andre er mer diskre.

"På dette stedet får en den aller høyeste gaven som noen overhodet kan forestille seg. Den består i å bli i stand til å se Gud i alle ting." Dorothy W. Cooke.

 

Healing John of God - Dorothy

For mere informasjon om arbeidet ved Casań se www.friendsofthecasa.info


Innleder:

Anne Raak Torsholt vil åpne innlede visningen. Hun er utdannet homeopat, sykepleier, coach, psykoterapeut, par-, familie- og gruppeterapeut, og virker også som åndelig veileder, og har
arbeidet med mennesker på forskjellig vis siden 1986.

Hun arrangerer reiser til John of Gods senter i Brasil og er autorisert reiseleder av John of God selv. Hun har profesjonell og spirituell kompetanse til å bistå deg og gruppen under oppholdet på Casa Dom Ignatio De Loyola. I forbindelse med reisene til John of Gods senter tilbyr hun hjelp til dine indre forberedelser før reisen, bistand under oppholdet og oppfølging etter turen.

Dersom du er interessert i mere informasjon om gruppereiser fra Norge se www.mirakelreiser.com.

Er du interessert i Krystall lyshealing: Se aspirit.no