Månedens Spirituelle Film

Norgespremiere!

 

"The Glow Project"

Dato: lørdag 28. mai 2011
kl. 13.00 (billettkjøp fra kl. 12.00)
Visningssted: VIKA KINO


Glow The Project

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

The Glow Project

GLOW-prosjektet er et kraftfullt program som har til formål å støtte kvinner til å komme i kontakt med sin indre glød, sin unike spirituelle gnist, og manifestere den i verden.

Filmen er laget for å inspirere, motivere og styrke kvinner, og viser flere dynamiske og suksessrike kvinnelige toppledere og gründere -- og veien frem dit de er idag, der kvinnene åpent deler sine erfaringer, inkludert sine laveste nedturer, og deres møte med tilsynelatende uoverstigelige utfordringer og hindringer. Glow-prosjektet inspirerer til å leve din lidenskap selv når kreftene rundt deg fyller deg med frykt og usikkerhet.

GLOW handler om å gå i din sannhet, spre dine vinger og sveve inn i ditt fulle potensiale. GLOW handler om å være ditt beste selv.

Glow-prosjektet springer ut av en grasrotbevegelse drevet frem av kvinners autentisitet, egne historier og livsvisdom. Kvinnene i The Glow Project utstråler en tillit, styrke og godvilje som enhver kvinne kan oppnå, mens hun balanserer sine ulike roller som f.eks. mor datter, kone, og leder. Glow innebærer å antennes og inspireres til å leve sin drøm og oppfylle sin skjebne.

Filmen har blitt omtalt som "nødvendig visning for hver kvinne på planeten". Foreninger for kvinnelige ledere, for eksempel Ladies Who Launch, Women's Leadership Exchange, eWomenNetwork og andre, roser og anbefaler The Glow Project.

www.glowproject.org

Glow Project Community finnes på nettstedet og på Facebook, Twitter og Youtube.

Bli med på en vårlig feiring av kvinnekraft og glød i OSF lørdag 28. mai!

 

Innleder:

Trine Helgerud vil åpne og innlede visningen.

Hun har utdanning som familie- og par-terapeut ved siden av en treårig gruppeanalytisk utdannelse, og er utdannet sykepleier og har jobbet med pionerprosjekter innenfor det offentlige i lang tid. Hun har vært fagutvikler og veileder og har drevet med coahing i over femten år. Også psykoanalytisk trent gjennom 15 år. Etter kreftdiagnose for snart ti årt siden har hun tatt utdanning innenfor TFT og EFT, og tre års spirituell akupunktur-utdanning. I tillegg har hun gått kurs på Spiritual Human Yoga SHY og i aromaterapi. Har hele denne tiden vært opptatt av å integrere sin kompetanse og kunnskap, og har endt med med det hun nå kaller transformasjonsterapi. En slags indre reise gjennom kroppen og inn i den lysende kropp der kropp møter sjel eller der det bevisste møter det ubevisste, eller der selvet møter det høyere selv. Trine er medforfatter av boken Fra kreft til kraft - en bok om psykosomatikk og metamedisin som forklarer sammenhengen mellom kropp, sjel, psyke og hjerne.

Boken viser hvordan sjokk som rammer brått, uventet og dramatisk både rammer et rele i hjernen, samtidig som det settes i gang celleforandringer i organer og en konfliktfylt følelse blir igangsatt og manifest. Dette har da blitt en konfliktfase som blir stående i kropp, følelser og hjerne til den følelsesmessige konflikten blir løst. Når denne løses settes automatisk kroppens naturlige helbredelsesprosess i gang.

Boken er oversatt til flere språk, bl.a. til engelsk med tittelen From Victim to Victory. Trine har selv hatt brystkreft, og det er utgangspunktet for hennes forståelse av metamedisin. Hun fikk beskjed om å fjerne brystet og motta cellegift og stråling. Sa nei til dette og mottok beskjed om at hun måtte ta ansvar for sitt eget liv. Hun løste den traumatiske skilsmissekonflikten hun sto i og gikk gjennom en naturlig helbredelsesprosess. Er nå helt frisk etter 10 år. "Og alt i alt har dette blitt til den største gaven i mitt voksne liv", sier hun.

Trine Helgerud, trihealATThotmail.com. Erstatt ATT med @.