Månedens Spirituelle Film

 

 

"Soul Masters: Dr. Guo & Dr. Sha"

Dato: lørdag 26. november 2011
kl. 13.00 (billettkjøp fra kl. 12.00)
Visningssted: VIKA KINO


Soul Masters

www.soulmastersmovie.com

 

"I have the power to heal myself.
You have the power to heal yourself.
Together, we have the power to heal the world.
"
- Dr. Zhi Gang Sha

 

 

Sande Zeig

Sande Zeig Regissør av Soul Masters

 

 

 

Tuva Weideborg Hongve

Tuva Weideborg Hongve innleder til visningen
av Soul Masters.

 

 


Soul Masters: Dr. Guo & Dr. Sha

I Kina sies det at Dr. Guo kan kurere det som er ukurerbart. Hans representant i Vesten, Dr. Sha, healer filmskaper Sande Zeigs skrantende far, og hun følger med ham når Dr. Sha drar tilbake til Kina for å besøke sin mentor.

Ved Dr. Guos klinikk gjør hun opptak for første gang av en banebrytende medisinsk praksis som involverer urtemedisin, ildmassasje og selvhelbredelsesteknikker.

Dr. Sha drar tilbake til USA hvor han reiser rundt og holder workshops, viser teknikker og gir helbredelser. Noen av disse healingene vises i filmen.

 

Dr. Zhi Chen Guo:
En av de mest kjente kinesiske legene i verden. Han har studert sjeldne og gamle kinesiske tekster og har gjennom dem fått en dyp indre forståelse. Guo har også brukt sine medisinske egenskaper og sin visdom gjennom en klinisk praksis i nesten femti år, og har insistert på å forske, teste ut og utvikle kinesisk medisin gjennom vitenskapelige metoder. Gjennom dette ble Body Space Medicine skapt.

I 1993 ble Guo Zhi Chen Clinic i Zhengding, Hebei Province opprettet. Dr. Guo og hans medarbeidere har behandlet hundretusenvis av pasienter. På et tidspunkt kom det over 10 000 pasienter daglig for å få behandling.

I 1999 ble Dr. Guos arbeid vist i PBS-dokumentaren "Qigong: Ancient Chinese Healing for the 21st Century". Han er forfatter av 12 bøker og flere artikler. Guo har blitt tildelt flere priser, den siste er: "A Lifetime Achievement Award" fra The First International Medical Congress: Facing the Global Challenge of Cancer gjennom FN.

Dr. Guo legger vekt på at det viktigste er å ta hensyn til helsen, unngå sykdom og rense hjertet.

 

Dr. Zhi Gang Sha:
Zhi Gang Sha er en verdenskjent healer, lege, forfatter og lærer. Født i Shaanxi-provinsen i Kina. Dr. Sha ble interessert i healing som ung gutt, da han la merke til at mennesker rundt ham slet med forskjellige sykdommer.

Da han var seks år spurte han en Tai Chi-mester om å få være hans elev. Da han var ti år ble han eleven til en Qigong-mester. Sha ble senere mester i Tai Chi, Qigong og Kung Fu.

Han har integrert essensen fra gamle kinesiske healing-tradisjoner med forskning fra Vesten og har skapt healing-systemet Power Healing and Soul Mind Body Medicine. Han er forfatter av mange bøker, bl.a.: Zhi Neng Medicine: Revolutionary Self-Healing Methods from China (1996), og Soul Communication: Opening Your Spiritual Channels for Success and Fulfillment (2007).

 

Filmskaperen Sande Zeig:
Sandes første kort film "Central Park" ble vist i over 30 film festivaler.
Hennes første lang film "The Girl" basert på en Fransk novelle premierte i Toronto i år 2000 og i Berlin i 2001. Zeig er president av Artistic License Films som har distributert over hundre filmer.

 

 

 

 

Innleder:
Tuva Weideborg Hongve er utdannet fra Barratt Due musikkinstitutt, og jobber frilans som klassisk sanger og musikkpedagog. Har jevnlig konserter og underviser sangelever og småbarnsgrupper. I flere år har hun studert med sangpedagogen Helene Ziebarth, både i Norge og i Tyskland, og gjennom Ziebarth kom hun i 2009 i kontakt med healer, lege og spirituell leder Dr og Master Zhi Gang Sha. Gjennom Master Sha og Helene Ziebarth har hun lært å bygge opp energifundamentet i kroppen og hvordan man igjennom å bygge opp energien i kroppens sjelehus (chakraer) er i stand til å frigjøre og hente klang og energi i stemmen. Hun har deltatt på en rekke Soul Song- konserter med Helene Ziebarth og Master Sha sammen med profesjonelle sangere og musikere, og fortsetter å studere videre med Master Sha.  

Tuva Weideborg Hongve har nettsted på www.tuvahongve.com/
og kan kontaktes på tuvahongveATThotmail.com eller mobil 9349 2262. (Erstatt ATT med @)