Månedens Spirituelle Film

 

 

"Discover the Gift - It's Why We're Here"

Dato: lørdag 25. februar 2012
kl. 13.00 (billettkjøp fra kl. 12.00)
Visningssted: VIKA KINO


Queen of the Sun Cover

www.discoverthegift.com/

http://www.facebook.com/discoverthegift

 

 

Noen av de medvirkende i filmen:

Discover The Gift Father Greg Apparcel

Father Greg Apparcel

 

 

 

Discover The Gift Janet Bray Attwood

Janet Bray Attwood

 

 

 

Discover The Gift Marianne Williamson

Marianne Williamson

 

 

 

Discover The Gift Sri Sri Ravi Shankar

Sri Sri Ravi Shankar

 

 

 

 

 


Discover the Gift - It's Why We're Here.

Inni hver enkelt av oss finnes det en forbindelse som gjør at vi forstår hvorfor vi er her og hva vi er ment å bringe til verden rundt oss. Selv om denne forbindelsen kaller på oss er det svært ofte vi lar andres ønsker og meninger om hvem og hva vi skal være komme til ordet før vi lytter og handler utifra vår egen indre stemme. De færreste av oss er istand til å ta avstand fra omgivelsenes forventninger for å komme vår egen indre impuls i møte. Når vi søker vår indre glede er vi på vei mot det som er vår gave til verden. Når vi deler vår gave i felleskapet, kan vi forandre verden.

I filmen om og av forfatter Shajen og filmskaper Demien, et søskenpar som ikke lenger var i kontakt pga. av familiekonflikter, møter vi dem og mange andre som ser på temaet "The Gift." Vi får høre fra visjonære som Dalai Lama, Mark Vistor Hansen, Michael Bernard Beckwith, Dr. Barbara De Angelis, Lucia De Garcia, Jack Canfield, Dr. Sonia Powers, og Sri Sri Ravi Shankar. Vi følger søsknenes reise tilbake til et kjærlig søskenforhold og til deres respektive gaver. Vi er alle på hver vår reise, bare du vet hva som er din gave, bare du kan merke når du nærmer deg den! Demian forstod at om han ønsket å holde en visjon om en fredelig jordklode, måtte han avslutte den krigen han opprettholdt med sin søster. Forhåpentligvis kan denne filmen støtte og inspirere deg i å ta imot den du er, og leve det du er ment å leve i enda sterkere grad enn du allerede gjør.

Filmskaperen Damien forteller: "Discover the Gift er min måte å dele at jeg går fullt inn for min drøm. Jeg deler denne drømmen med min familie, med venner, og med de ekstraordinære lærerne jeg har møtt, og kommer til å møte på min ferd. Jeg er på min egen reise, og lærer noe nytt hver dag. Jeg transformerer på måter jeg aldri hadde trodd var mulig."

 

 

Om Filmskaperen.
Demian Lichtenstein begynte sin karriere som barneskuespiller på Broadway i New York. I en alder av 11 var han på sitt første filmsett og ble klar over at han ville bli filmregissør. Ved avslutningen av videregående skole "Art and Design" fikk Demian Rubenstein-stipend til New Yorks film skole.

Demian vant mange priser inkludert MTV's "beste video"-pris. Han begynte sin karriere som spillefilmregissør mens han var engasjert i "Transformative leadership training".
Samtidig som han fulgte sin lidenskap til filmindustrien så lærte han alt kan kunne om menneskets ånd. Fra amerikanske indianeres svettehytter til store seminarer med tusenvis av mennesker. Demian gikk igjennom en ekspanderende søken etter å oppdaget den sanne mening med den metafysiske og transformative verden.
Etter flere år i underholdningsindustrien oppdaget han et ekstra driv etter at søsteren hans Shajen stilte han et spørsmål, som gjorde at Demian brakte filmverdenen og sine egne metafysiske studier i Discover the Gift: filmen, boken og bevegelsen.

Demian er medlem av Directors Guild i USA, Writers Guild og the Screen Actors Guild. Og er også en av grunnleggerne av Senior Lederskapsgruppen av Directors Guild sammen med Steven Spielberg og Taylor Hackford. 

Discover The Gift Demian Lichtenstein

 

 

Shajen Joy Aziz
Er medforfatter og medskaper av "Discover the Gift" og en av grunnleggerne avSouthern California Association of Transformational Leaders. Hun har en Bachelor i psykologi, en Master i pedagogikk og jobber med en mastergrad i psykologi. Shajen fokuserer på emosjoner og systemer og hvordan de påvirker et individs mulighet til personlig, profesjonell, psykologisk og åndelig utvidelse. Shajen har over 20 års erfaring som lærer og veileder. Hun har stor glede av å jobbe med barn og ungdom fordi som hun sier de er vår fremtid. Med mottoet "Lære for å skape livsstyrke for fremtiden." Shajen har stått på scenen sammen med flere visjonære ledere.

Innleder:

Peter Svenning vil innlede om hjertebasert ledelse, veien til din indre visdom og autentisk kommunikasjon. Du vil få del i innsikter og erfaringer om å bevege seg fra frykt til kjærlighet, og innblikk i de grunnleggende elementene i hjertebasert ledelse.

Leadership by Heart handler om å utvide din bevissthet, sprenge grensene for hva du trodde var mulig og oppdage hvem du virkelig er. Det handler om å finne den tryggheten, stillheten og livskraften i deg selv som gjør at ditt lederskap får transformerende virkning.

Det handler også om å finne og transformere det som stopper deg fra å være alt det du kan være, utløse ditt potensial og handlekraft, og lære hvordan du får frem potensialet i andre mennesker og i situasjoner du står overfor som leder eller privatperson.

Peter Svenning er førskolelærer og lederutvikler og holder kurs i Leadership by Heart (hjertebasert ledelse), og oppmerksom og anerkjennende (mindful) kommunikasjon, for bedrifter, barnehager, skoler og organisasjoner i Norge, Brasil, Nederland og Frankrike.

Peter har hatt sin åndelige utvikling som sitt hovedfokus de siste tjue årene og har gjort det til sin levevei å bidra til utvikling av menneskers fulle potensiale gjennom Transformerende Coaching --med bevisstgjøring rundt dine egne grunnverdier, egne styrker og egen tilstedeværelse.Peter er aktuell med Dialogkonferansen på Litteraturhuset i Oslo
onsdag 7. mars:

Lederskap for en ny tid? -- fra frykt til kjærlighet.
http://leadershipbyheart.no/dialogkonferansen_v2012/

E-post: peterATTkulturkommunikasjon.no (Erstatt Att med @)