Månedens Spirituelle Film

 

"Sedona"

Dato: lørdag 29. september 2012
kl. 13.00 (billettkjøp fra kl. 12.00)
Visningssted: VIKA KINO


Sedona Poster

sedonamovie.com

facebook.com/sedonamovie

 

 

Sedona movie still

 

 

 

Sedona Bell Rock

www.gatewaytosedona.com

 

 

 

 

 

 

 

 

Sedona

Er det mulig at det finnes steder på jorden som har et sterkere nærvær, en mer intens spirituell invitasjon enn andre steder? Kan Sedona være et slik sted?

Denne spillefilmen har bl.a. som tema Sedonas kraftige spirituelle og helbredende nærvær. I og omkring Sedonas vakre fjell utspilles flere parallelle historier, og mange transformerende møter finner sted i denne sjarmerende og velproduserte familiefilmen.

Vi møter bl.a paret Scott og Eddie, som sammen med sine to barn er på ferie for å gjenvinne sin energi borte fra det hektiske livet de fører til hverdags. De er kommet til Sedona for å ta en fottur, men er det hele årsaken? Så er det Tammy Jo som kjører igjennom Arizona på vei til Phoenix for å lande sitt livs største avtale, når hun tar feil av retningen i et veikryss og kjører inn i Sedona. En by som viser seg å ikke ville gi slipp på henne før hun er istand til igjen å åpne seg for kjærligheten. 

Kom og ta del i denne spektakulære filmen fra et av verdens vakreste områder.

Sedona er et sted som ikke lar seg pille på nesen, et sted du ikke kan forlate før du har tillatt det å røre hjertet ditt. Et sted som bidrar til å forandre deg, på flere måter enn du er istand til å fatte. 

"As a Sedona resident, I could not wait to see this movie. Happy to say, it was all I hoped for and more. Sedona (the City) has to be experienced first hand to understand the energy and synchronicity here, but this film gives the audience a glimpse into the metaphysical experience one finds in this amazing place. I loved this movie for accurately capturing a tiny slice of mystical Sedona. Tommy Stoval and Marc Sterling did a wonderful job creating a light-hearted, entertaining look into the extraordinary vibrational aura that some people find a bit uncomfortable here. Others, like me, find it life changing and heart opening. Sedona, The Motion Picture, demonstrates how so many seemingly everyday happenings become serendipituous events that change us in profound ways and reconnect us to unconditional love. Those of us fortunate enough to call Sedona home have a phrase for it: Sedona moments." - From a review of the movie http://www.imdb.com/title/tt1516577/reviews.

 

Rolleliste:

Tammy Frances Fisher
Scott Seth Peterson
Deb Beth Grant
Eddie Matthew J. Williamson
Denny Trevor Sterling Stovall
Jeremy Rand Schwenke
Alana Kylee Cochran
Pierce Christopher Atkins
Les Barry Corbin

 

Innleder

Toril Kilde er spirituell veileder, seremonileder, psykodramatiker, forteller, og teaterpedagog.

Hun har ledet workshoper, retreats og seremonier i Oslo-området også flere ganger på Unity-senteret i Oslo. Fortellerforestillinger om myter og det levende mytesinnet.

Toril forteller: "Jeg har det siste året fordypet meg i våre norrøne spirituelle røtter og holdt en serie workshoper i norrøn spiritualitet og gitt ut boken Norrøne Arketyper sammen med Dag R Linnerud (sjaman, healer, seremonileder).

I sommer var jeg i Sedona og i Hopi-reservatet, og opplevde et kraftfullt og inderlig møte med Sedona og de sterke vortex-energiene som er i fjellene og naturen der. Jeg møtte den feminine kraften i et magisk møte med fjellånden Sena. Sena formidlet til meg mange gaver og bilder av hva det handler om å være i hjertet og leve fra hjertet. Og hvordan du kan møte og akseptere deg selv. Hun formidlet også en sterk healing, og denne vil jeg gjerne formidle videre på lørdag. Sena som spirituell veileder er også formidlet gjennom den anerkjente spirituelle læreren Ilchi Lee, forfatter av boken The call of Sedona. (www.callofsedona.com) Denne boken anbefales på det varmeste til deg som kjenner i hjertet at du lengter til de vakre røde fjellene i Sedona. Til deg som vil oppleve stjernehimmelen i Arizona-ørkenen og til deg som vil møte det fredfulle folket Hopi-indianerne.

Vi sees neste gang! Dette er Hopi-indianernes hilsen til hverandre når de vandrer hver sin vei. Vi vet aldri når våre veier krysses igjen, men for Hopiene er det slik at alle møter er sjelemøter. I hilsenen ligger en forståelse av at vi møtes igjen. I denne eller i andre verdener. Eller i Sedona!

Sedona er et sted som alltid vil kalle deg tilbake !

Derfor arrangerer jeg en gruppereise til Sedona og Hopiland påsken 2013. Med seremonier, møte med Hopi-indianerne, møter med lokale spirituelle ledere og magiske kvelder under stjernehimmelen. Mer info om reisen kommer på nytt nettsted." Toril Kilde kan kontaktes på tokildeATTbroadpark.no eller på facebook (erstatt ATT med @): http://www.facebook.com/toril.kilde

Ny nettside kommer: