"The Power of the Heart"

Dato: lørdag 25. april 2015 kl. 14.00 (billettkjøp fra kl. 13.00)

Visningssted: Kulturhuset Stabekk Kino, Gamle Ringeriksvei 5, 1321 Stabekk.

Kart til Kulturhuset Stabekk Kino

Trailer til månedens film: The Power of the Heart

 


 

"The wisdom of the heart will see the power and the beauty and the opportunity of every moment that you live and cherish each one." - Gary Zukav

Du spør deg kanskje om hva du vil ha ut av livet, - hva som er din livsoppgave?
Hva om du snudde tanken på hodet, våget å gå dypere og formulere spørsmålet:
Hva er det livet ønsker fra meg?

Denne filmen ble skapt som et resultat av dette spørsmålet. Da Baptist de Pape var ferdig med sin juristutdannelse og var i ferd med å vurdere de ulike jobbtilbudene han hadde fått som jurist begynte tvilen å melde seg. Var den juridiske karrieren det som var hans retning i livet? Han så et program med Oprah Winfrey der samtaletemaet var «hva er din livsoppgave». Hennes samtalepartner i dette programmet var Eckhart Tolle som repliserte at det er helt fint å finne ut hva man ønsker seg fra livet, men om du ønsker å gå dypere kan du spørre deg selv hva er det livet ønsker fra meg. Disse ordene traff Baptist de Pape svært sterkt og han mediterte på spørsmålet han hadde hørt av Eckhart Tolle; Hva er det livet ønsker fra meg. Gjennom meditasjoner - spaserturer i naturen - åpnet det seg en klarhet og overbevisning hos ham at det livet ønsket fra ham akkurat nå var å utforske den kraften som bor i hjertet og å lage en film om hvilket kraftfullt liv som åpenbarer seg når vi lytter til hjertet. Han tok kontakt med 18 erfarne hjertemennesker fra ulike felt, og samtlige var begeistret for å møte ham. Han reiste rundt i verden og intervjuet spirituelle lærere, forfattere, skuespillere, vitenskapsmenn og kvinner, som han velger å kalle sine medskapere i denne filmen. Medskapere,  både fordi møtene med dem har utviklet ham som menneske, men også fordi de bringer inn innholdet til filmen.

Baptist intervjuet 18 mestere: Maya Angelou; Deepak Chopra; Paulo Coelho; Eckhart Tolle; Marianne Williamson; Gary Zukav; Isabel Allende; Jane Goodall; Joe Dispenza; John Gray; Michael Beckwith; Ruediger Schache; Neale Donald Walsch; Howard Martin; Rollin McCraty; Marci Shimoff; Linda Francis; and Dean Schrock.

Hver av dem snakker fra sin kultur, filosofi og profesjonelle bakgrunn og alle disse ulike innfallsvinklene hjelper til med å skape et sensasjonelt portrett av hjertet som den uuttømmelige kilde av kjærlighet, visdom og intelligens det er, og hvordan hjertets intelligens langt overskrider den intelligens hjernen har. Du vil oppdage hvilken unik og ekte kraft som er tilstedeværende i deg, gjemt som en skjult skatt. Det er på tide å ta nøkkelen og åpne den skattekisten. Det er på tide å oppdage og anerkjenne kraften i hjertet. 

The Power of the Heart Paulo Coelho