"The Grounded"

Dato: Lørdag 31. oktober 2015 kl. 14.00 (billettkjøp fra kl. 13.00)

Visningssted: Kulturhuset Stabekk Kino, Gamle Ringeriksvei 5, 1321 Stabekk.

Kart til Kulturhuset Stabekk Kino

Trailer til månedens film: The Grounded
Innleder: Camillo Løken

 


The Grounded DVD poster

Grounded picture

Grounded image Isis the wolf

 

The Grounded - One small step for man, one giant leap for health.

Denne dokumentaren forteller den sanne og fascinerende historien om naturfotograf Steve Kroschel fra Alaska og hans utforskning for å teste noen enkle påstander om en naturlig og nærliggende metode for å helbrede seg selv. Påstanden er at kontakt med jorden gjenoppretter de helsefremmende egenskapene i kroppen og aktiverer til større helbred.

I og med at han selv hadde smerte i rygg og armer prøver han først ut påstanden på sin egen kropp, med svært gode resultater. Inspirert av sin egen helbredelse, tar han kontakt med flere av de som bor i Haines for å spørre om de også er interessert i å prøve å bli friske. Han utfører også flere eksperimenter på planter for å se om den planten som har bedre jording også klarer seg best. Resultatene han får er forbløffende. Han blir vitne til og får filmet mirakelfylte og overraskende helbredelser i landsbyen, skapt ved å forbinde menneskene med jorden, det vil si å gjenforene dem med jordens helbredende kraft.

Ny forskning har begynt å bekrefte påstandene om jordens overflate har en helbredende kraft i seg selv. Denne helsefremmende kontakten har vært kjent av mange sivilisasjoner før oss. Det er først i nyere tid at mennesket har fjernet seg fra jorden ved å bl.a. ha gummisåler mellom seg og bakken.

Denne svært uvanlige og inspirerende filmen hadde premiere i 2013. Den vil forandre din holdning til jorden du går på.

Medvirkende i filmen er bl.a.
Steve Kroschel, og flere av innbyggerne i Haines, Alaska, Clint Ober fra Earthing Institute, Dr. Christy Westen, Joseph Mercola, astronautene Edgar Mitchell og Charlie Duke, Dr. David Suzuki, Dr. Stephen Sinatra, og Laura Koniver M.D.

Om filmskaperen
Steve Kroschel har vært uavhengig filmskaper i de siste 34 årene og et naturmenneske i største delen av sitt liv. Foruten å fime eier og driver han en naturpark nær Haines for foreldreløse ville dyr som hører til i Alaska. Steve tar vare på elger, ulver, bjørner, gauper og mange andre dyr, og åpner naturparken sin for besøkende fra hele verden. Steve har medvirket i utallige tv-programmer. Han har også bidratt med filmmateriale til Hollywood produserte spillefilmer.

Luther Standing Bear
Sioux Tribal Leader, 1868 - 1939
"It was good for the skin to touch the bare Earth, and the old people liked to remove their moccasins and walk with their bare feet on the sacred Earth…. They sat on the ground with the feeling of being close to a mothering power… The soil was soothing, strengthening, cleansing and healing."

 

Innledning av Camillo Løken

Camillo Løken

Camillo Løken er forfatter og foredragsholder i temaer som berører kropp, sinn og sjel. Han har utgitt bøkene Bevissthetsskiftet (www.bevissthetsskiftet.no), Skapelsens Paradoks og Hva er grunnen til at noen lykkes...og andre ikke? (www.hvordanlykkes.no)

I tillegg har han utgitt flere e-bøker. Camillo har også holdt hundrevis av foredrag i Norge og noen i USA. I 2012 lanserte han nettsiden www.EarthPower.no som fokuserer på helsegevinstene av jording. På denne nettsiden kan du laste ned Camillos e-bok om jording - helt gratis.

Etter at han oppdaget helsegevinstene av jording ble Camillo en barfot og jordingsentusiast. Han ble også profiert på TV2, NRK og i ulike aviser for sine barfot turer året rundt. Han går nemlig barfot vinter som sommer. I tillegg sørger han for å være jordet når han både jobber og sover. Camillo mener at jording er et av de største helse gjennombruddet vi har sett på mange år. Regelmessig jording gjør underverk for kroppen.

Extra informasjon til deg som var på visningen

Hei og takk for at du tok deg tid til å høre på mitt foredrag om jording lørdag 31.okt. på Stabekk Kino.
I foredraget nevnte jeg at Yogi-te er proppfull av antioksidanter og at man enkelt kan lage denne teen selv.
Oppskriften finner du på Synnøves nettsiden. Man må skrolle litt ned på siden for å komme til oppskriften:
Her er link til siden: http://www.synnoveloken.com/mediyoga-medisinsk-yoga.html

Om du ikke fikk med deg flyer som viste adressen til gratis e-bok om jording kan du gå til  vår nettside www.earthpower.no for å laste den ned. Den inneholder veldig mye informasjon om  helsegevinstene av jording samt også hvordan det kan beskytte mot stråling. Du finner link til eboken i menyen på www.earthpower.no og i tillegg er den tilgjengelig nederst på hjemsiden.

Om du ikke fikk med deg at vi hadde et spesialtilbud på min siste bok  Hva er grunnen til at noen lykkes...og andre ikke? legger jeg ved dette også. Boken selges normalt for kr 249, men for deg som så Jordingsfilmen på lørdag er prisen kr. 200. For å få boken til redusert pris må du oppgi rabattkode EP2016 i rabattkode-feltet når 
du går til Kasse i nettbutikken. Link til boken og nettbutikk: http://www.hvordanlykkes.com/collections/boker/products/bok-hvordan-lykkes

Både Synnøve og jeg synes det var flott at det var så stor interesse rundt jording og at Oslo Spirituelle Filmklubb viste filmen Grounded. 
Takk for at du deltok.
Alt godt,
Synnøve & Camillo :)

 

Grounded film crew