Månedens Spirituelle Film

Norgespremiere!

"How to Know God"

Dato: lørdag 26. september 2009
kl. 12.00 (billettkjøp fra kl. 11.00)
Visningssted: VIKA KINO


 

How to Know God - cover

http://www.chopra.com/

 

 

Deepak Chopra

Deepak Chopra

 

 

How to Know God people

Samling rundt ilden

 

 

 

How to Know God

Er vår tilstedeværelse på jorden tilfeldig eller finnes det en skapende kraft som vi kan takke for vår eksistens?
Fra Ganges-flodens bredder til de magiske pyramidene i Egypt tar Deepak Chopra oss med på en åndelig og filosofisk reise hvor vi utforsker grunnleggende temaer som: skapelse, mirakler, udødelighet og selve skapelsen.

Chopras unike kombinasjon av vitenskap og filosofi resulterer i en så inspirerende innfallsvinkel til åndelig tankegang at seeren uansett tro kan bli med på en dyp reise i søken etter vårt mulige felles utgangspunkt. Chopra kombinerer viten fra årtuseners visdom med vår tids ledende forskere for å forstå sjelens mulige utspring.

Han ser på de ulike roller som mytologi, religion og vitenskap har spilt for å forklare universet. Og han ser på skapelsen i lys av  Einsteins teorier om tid og rom, kombinert med de seneste kvantefysiske oppdagelser.

Madonnas ’Om Shanti’ ledsager filmens fantastiske bildeserie, effekter og esoteriske steder/lokaler. Vi begir oss direkte inn i vår indre biografi og drar på en ledet dannelsesreise mot det å finne oss selv. En indre reise mot erkjennelsen av, at ’det Guddommelige finnes overalt – også inni oss selv.

Filmen ”How to Know God” er basert på den bestselgende boken ”How to Know God: The Soul's Journey Into the Mystery of Mysteries” av Deepak Chopra.

Kom og ta del i denne reisen inn i erkjennelsen av at det ”Guddommelige” finnes overalt, - 
inni, utenpå og der vi allerminst skulle tro.

 

Ulrik Heger er innleder til filmen og forfatter av boken "Verden er Magisk."

 For de som ønsker å samles etter filmvisningen anbefaler vi Coco i Vika. Et trivelig sted med store vinduer. Kafeen ligger i Dronning Mauds gt. ved siden av Humac Mac butikken og titter ned på den ene siden av Gamle Vestbanen. (Nobels Fredssenter)

 

How to Know God - tapestry