Månedens Spirituelle Film

Norgespremiere!

"The Shadow Effect"

Dato: lørdag 30. januar 2010
kl. 13.00 (billettkjøp fra kl. 12.00)
Visningssted: VIKA KINO


 

The Shadow Effect cover

www.theshadoweffect.com

 

 

It is only when we have the
the courage to face things
exactly as they are without
any self-deception or illusion

That a light will develop
out of events by which
the path to success
may be recognized
- I Ching

 

 

Debbie Ford

www.debbieford.com

 

 

 

 

The Shadow Effect
- A Journey From Your Darkest Thought To Your Greatest Dream

Hjertelig velkommen inn i 2010! Vi åpner denne sesongen med et spennende dokudrama om temaet ”Skyggen”  Skyggen er den delen av psyken hvor vi stuer bort alt det som ikke ”passer inn”, alt det vi ønsker aldri skjedde, eller det vi ikke kan akseptere at vi har gjort. Skyggen representer den delen av oss som gjemmer seg fra lyset, men som også blir aktivert  tydeliggjort av kontakten med lyset i oss.  Her finner vi tanker, følelser og impulser som vi mener er for smertefulle til å kunne godta. Så hvordan kan vi slutte fred med denne delen av oss selv.?

Forbered deg på å gå inn i det mørke og lys som konkurrerer om oppmerksomheten innenfor hvert enkelt menneske. 

Debbie Ford, New York Times bestselger-forfatter og internasjonalt kjent skyggeekspert, presenterer her et dokudrama som vil inspirere deg til å avdekke den visdommen som skjuler seg i dine egne sår, velsignelsen som ligger i din motgang og gavene som venter på å komme frem fra der du minst forventer det, …fra ditt eget mørke.

Ford vil i denne filmen vise metoder, hemmeligheter og meningen med skyggen.  Den delen av psyken du bevisst eller ubevisst dytter unna, men som stiger til overflaten når du minst ønsker det og overskygger din glede og ditt potensial som menneske.

Noen av vår tids mest kjente spirituelle tenkere og filosofer medvirker, så som Deepak Chopra, Marianne Williamson, Mark Victor Hansen, James Van Praagh m.fl.

Vi får ta del i enkeltindividers historier om hvordan de har gjennomlevd smertefulle hendelser, og deres vei inn i helbredelsen. En vei hvorpå de har måttet lære seg å forholde seg til smerten, lege sårene og møte sitt høyere selv i prosessen.

Filmen tydliggjør hvorfor vi handler slik vi gjør, frykter det vi frykter og også hvorfor gode mennesker gjør dårlige ting.

Vi tror denne filmen kommer til å støtte deg i å puste litt dypere i medfølelse og  godhet for ditt eget mørke, dine egne konflikter eller undertrykte impulser. Filmen kan til og med inspirere deg til å gjøre den største av alle livsendringer, valget om å ta i mot hele deg selv.

 

 

Debbie Ford:
Er inspirert av den kjente psykologen Carl Jung. Hun er en pioner innenfor studier i og integrasjon av skyggen i moderne følesesliv og åndelig praksis. Hun har deltatt i Oprah, Larry King Live, Good Morning America og andre kjente kanaler i media rundt om i verden.

 

Innleder:
Anne Nilsen med nettsiden: www.foreldrepraxis.no og  www.integraltforum.no