Gratis ekstravisning av - "One Day On Earth"

Dato: søndag 22. april 2012
kl. 13.00 (Gratis visning - donasjon mottas med stor takk!)
Visningssted: VIKA KINO

Ekstravisning, gave til OSFs medlemmer og alle interesserte.
Ta med dine venner og familie.

Ingen Billetter -- Ingen forhåndsreservering -- Bare gå rett inn i Sal 1
Vær ute i god tid for å få plass.

 

Innledere
Trailer

Spesial og gratis visning på Earth Day!

Brakt til dere fra Oslo Spirituelle Filmklubb og Noetics Norway.

Første film noensinne som inkluderer opptak filmet i hvert land på jorda på samme dag.

"One Day on Earth" vises  i 160 + land over hele verden på Jordens dag,  22. April.
 
 En ny helaftens dokumentarfilm og den første som inkluderer opptak filmet i alle land på jorden som alle er filmet på samme dag. Laget med hjelp fra FN og et internasjonalt samfunn av filmskapere, vil filmen ha verdenspremiere på Earth Day, 22 april, 2012 i mer enn 160 land over hele verden.

Det tok fire år å lage, "One Day on Earth," en videotidskapsel fra en dag - 10. oktober 2010. Mer enn 19.000 filmskapere, både profesjonelle og nybegynnere, bidro med 3000 timer opptak.

Prosjektet, ledet av gründer/regissør Kyle Ruddick og medstifter/produsent Brandon Litman donerte videokameraer til FN sine kontorer i mer enn 95 land. Noe som resulterte i uvanlig god tilgang, herunder opptak i avsidesliggende landsbyer i Papua Ny Guinea og Abyei, et distrikt i Sør-Sudan med en historie av grensekonflikter. FN har utvidet sin støtte til prosjektet til og med 2015.

Med musikk av Grammy-vinnerne Paul Simon og Tinariwen, Fela Kuti, Sigur Rós, og DJ Cut Chemist, fanger  "One Day on Earth" opp en imponerende rekke menneskelige erfaringer. En fødsel i Mongolia til en kvinne som samler klokker i favelaer i Rio de Janeiro.

Filmen viser på en elegant måte hvordan kriser i verden - fra vannmangel til fattigdom – forbinder  oss alle og byr på et sjeldent vist innblikk i livet i Nord-Korea, Iran og Kosovo.

Utover filmen har prosjektet etablert en samfunnsplattform for filmskapere over hele verden og et felles offentlig arkiv av videoopptak.

Filmen er finansiert av en rekke kilder inkludert en betydelig støtte fra Ford Foundation JustFilms initiativ.

 


GRATIS OFFENTLIG VISNING


Den 22. april vil filmen vises gratis i mer enn 160 land inkludert flere verdensarvsteder som Australias Greater Blue Mountains område, et barnesykehus i Portugal, og ved CERN, et verdenskjent forskningssenter på partikkelfysikk. For en fullstendig liste, gå til www.onedayonearth.org/screening. I USA vises filmen bl.a. til FNs Generalforsamling med et publikum på 1800. Prosjektet  benytter Tugg, en oppstart web-plattform som gjør at enkeltpersoner kan velge de filmene som vises på deres lokale kinoer.

Hvis du har lyst til å donere til filmklubben for jobben vi gjør så setter vi pris på dette. Vårt kontonr. i DNB: 1645.12.32979.

Innledere

Jonathan "Jon" Learn vil vise en 5 minutter lang video inneholder blant annet Rumi-dikt. Jon is an executive producer\director\distributor of documentary films & TV series in Norway & the U.S. . He lives in Furnes & works out of Lillehammer. Jon is originally from New York and has been an executive producer for an american spiritual series ''Crisis of Faith''(2004) to PBS & a cooking\travel series ''New Scandinavian Cooking'' (2006) also to PBS (public televison broadcasting in America). He has also produced cultural documentaries for NRK: ''Speed Grace Glory'' (2009) about the history of speed-skating in Norway & most recently ''Foto Normann'' (2012)- about the landcscape photographer, Arne Normann- responsible for over 20.000 postcards depicting Norway's cultural history. Jon lives with his wife & 3 horses in Hedmark & is community leader of Noetics Norway.

Camillo Løken Camillo Løken vil snakke om linken mellom Moder Jord og det spirituelle. Vi er i et bevissthetsskifte der det å forstå koblingen til Moder Jord som er en del av oss står sentralt.

Camillo er lidenskapelig opptatt av de 4 store spørsmålene: hvem er vi? hvor kommer vi? hva gjør vi her? hvor skal vi?
Camillo har holdt en rekke foredrag i Norge og skal nå holde foredrag i USA om Bevissthetsskiftet.

Når man jorder seg regelmessig -- gjerne så enkelt som å gå barbeint ute i naturen -- viser studier at hjernebølgene går ned i alfa og man får mer kontakt med underbevisstheten og den kosmiske koblingen. Det moderne mennesket med all sin avanserte teknologi har glemt å bevare den fysiske kontakten med vår jord. Vi har isolert oss helt fra denne fantastiske, gratis kilden av elektroner som Jorden gir oss. Vi går med gummisko, kjører bil på asfaltveier og bor i hus som ikke legger til rette for fri flyt av verdifulle elektroner fra Jorden til vår kropp. Både asfalt og gummi stopper helt flyten av elektroner fra Jorden. Mange sliter med sykdommer som flere forskere mener skyldes såkalte frie radikaler. Elektroner fra Jorden kan stabilisere disse frie radikalene slik at de ikke gjør så mye skade og gir oss sykdommer.

Camillo er forfatter, foredragsholder og gründer.

- forfatter av boken Bevissthetsskiftet
- foredragsholder i temaet: Bevissthetsskiftet
- gründer av EarthPower.no med fokus på gevinstene av
regelmessig jording
- aktuell med rykende fersk gratis E-bok om jording,
se www.earthpower.no

Mer info:
www.camilloloken.com/no/om-camillo

Epost:
Camillo Løken, camilloATTearthpower.no (Erstatt ATT med @)