Månedens Spirituelle Film

 

"Living in Light"

Dato: lørdag 24. november 2012
kl. 13.00 (billettkjøp fra kl. 12.00)
Visningssted: VIKA KINO


Living in light poster image

livinginlightmovie.com

www.facebook.com/pages/Living-in-Light

 

Her er noen av de medvirkende i filmen:

 

Living in Light Neale Donald Walsch

Neale Donald Walsch

 

 

Living in Light Gangaji

Gangaji

 

 


 

 

Living in Light

Living In Light er en dokumentar som utforsker nye innsikter som åpner oss opp til vårt sanne nærvær, til vår egentlige natur, til hva eksistens dypest sett er.

Det  er en meditativ film, som ved hjelp av av sin visualitet, sine lydbilder og sine intervjuobjekter undersøker ulike spirituelle temaer, ledet av Neale Donald Walsch.

Mot en bakgrunn av Hawaiis idylliske natur utforsker vi sammen med de 6 intervjuobjektene temaer som er aktuelle  i vårt moderne spirituelle liv; hvordan håndtere frykt; hvordan forstå tradisjonelle trossystemer og hvordan de kan hjelpe eller hindre oss i vår utvikling; jakten på lykken; hvordan forstå og tolke den sanne natur av bevissthet og gudommelighet.

Living In Light oppmuntrer tilskueren til å undres over den sanne natur av den menneskelige erfaring, å aktivere en fredelig forståelse og medfølelse, og til å leve fra bevissthetens lys i seg selv.

”For snart ett år siden bestemte vi oss for å lage en dokumentar som belyste spørsmålet,  ”Hva er opplysning” Vi ønsket å vite hva tilstanden av opplysning virkelig betydde i form av moderne liv, så vi kontaktet mennesker som hadde reell innsikt i denne opplevelsen. Heldigvis for oss tiltrekker øyene Maui en stadig strøm av opplyste tenkere,  spirituelle lærere og  opplyste fra hele verden.  Vi presenterte vår ide, og intervjuet Alan Cohen, Eli Jaxon-Bear, Panache Desai and Gangaji her på Maui. Deretter reiste vi til øya Kauai, hvor vi intervjuet Mirabai Devi og Elijah. Tilslutt reiste vi til Oregon hvor vi filmet vår aktede forteller Neale Donald Walsch. ” – fra Living in Light Movie, LLC

”Vi håper at denne dokumentaren vil etterlate deg  åpen for de spørsmål i deg som til sist vil lede deg inn på veien til lys og oppvåkning. For oss, så har produksjonen av Living In Light virkelig forbedret og beriket vårt liv.”
- Living in Light Movie, LLC

 

 

 

Living in Light Panache Desai

Panache Desai

 

 

Living in Light Mirabai Devi

Mirabai Devi

Andre medvirkende i filmen er:

Eli Jaxon-Bear
Alan Cohen
+Elijah-