Månedens Spirituelle Film

Norgespremiere!

"Life After Life"

Dato: lørdag 24. mai 2014 kl. 14.00 (billettkjøp fra kl. 13.00)

Visningssted: Kulturhuset Stabekk Kino, Gamle Ringeriksvei 5, 1321 Stabekk.

Kart

 
Life After Life DVD Poster

lifeafterlife.tv

wikipedia link til Life After Life boken

 

Life After Life Raymond Moody and Peter Shockey

Raymond Moody og Peter Shockey
i samtale rundt frokost bordet.

 

 

 

 

 

Life After Life

Denne delvis dramatiserte dokumentarfilmen "Life after life" baserer seg på Raymond Moodys
bok ved samme tittel som ble utgitt i 1975.

Boken som rettet publikums oppmerksomhet mot nær-døden-opplevelser ble både et landemerke og en bestselger. Det var Moody som skapte begrepet nær-døden-opplevelse. Boken baserte seg på 150 intervjuer av personer som var blitt erklært døde, og som hadde vendt tilbake til livet.

I filmen møter vi 6 av disse personene. De deler sine personlige historier, sine opplevelser og de innsikter døden brakte dem. De forteller med egne ord om hvordan de døde og hva som hendte mens de var døde. Vi får høre om hvordan de reiste ut av kroppen, erfarte engler og ekstase. Om sjelereiser, møtet med lystunnellen og om livets betydning. Hva i livet som hadde vært viktig for dem som lysvesener og hvordan det var å vende tilbake til kroppen og det fysiske planet og om betydningen av kjærlighet.

Da regissør Peter Shockey forsøkte å bearbeide sin døende fars kommende avreise fra den fysiske verden, vendte boken "Life after Life" tilbake til regissørens bevissthet.
Far og sønn hadde i mange år bodd langt fra hverandre og kun møttes til høytider, men de hadde alikevel befunnet seg på samme klode. I brev til sin far delte Peter Shockey sine tanker og fortalte om hvilken trøst han hadde funnet i boken "Life after Life", da han mange år tidligere sørget over en nær venn av seg som var gått bort. Peter Shockey sendte boken til sin far. Filmen er skapt utifra et ønske om å bidra til å bygge en bredere bro mellom det uunngåelige nye landet hans far skulle reise til og det stedet der han selv kom til å bli stående en stund til.

De seks personene vi møter i filmen foruten Raymond Moody og Peter Shockey er:

Pamela Lewis, arbeidet som manager for artist Garth Brooks, døde av utallige bistikk.
Dannion Brinkley, elektronikk-entreprenør som ble truffet av lynet.
Sandi Rogers, arbeidet som sykepleier og begikk selvmord.
Viola Horton, husmor som døde av komplikasjoner under en operasjon.
Dr. Georg Ritchie, dr i psykiatri som døde av dobbeltsidig lungebetennelse.
Dr Georg Rodonaia, Ph.d, dr. i psykologi, ble myrdet av KGB.

De deler sine sterkt personlige opplevelser og hvilke erfaringer og innsikter det har gitt dem å kunne oppleve døden, og allikevel fortsette å leve i livet.

(Klikk på bildene for å se dem større.)

 

Life After Life Pamela LewisLife After Life Dannion BrinkleyLife After Life Sandi RogersLife After Life Viola HortonLife After Life George RitchieLife After Life George Rodonaia