Månedens Spirituelle Film

 

"Song of the New Earth"

Dato: søndag 1. mars 2015 kl. 14.00 (billettkjøp fra kl. 13.00)

Visningssted: Kulturhuset Stabekk Kino, Gamle Ringeriksvei 5, 1321 Stabekk.

Kart

 


Song of a New Earth poster

www.tomkenyon.com
songofthenewearth.com

 

Song of a New Earth Tom Kenyon

Song of the New Earth Quote

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

'I've seen miracles happen with sound'
~ Tom Kenyon

 

Song of the New Earth følger det ekstraordinære livet og virket til folkesangeren, hjerneforskeren, forfatteren og lydshamanen Tom Kanyon. Filmteamet ledet av Ward Serrill følger Tom Kanyon gjennom en periode av 4 år.

Tom Kanyon var på vei til å bli berømt som countrysanger i Nashville da han, uten forvarsel, begynte å erfare endrede bevissthetstilstander, besøk av engler og andre paranormale hendelser. Han la ut på søken for å forstå disse bisarre hendelsene og fikk skolering i mange av verdens åndelige tradisjoner: Hinduismen, Tibetansk Buddhisme, Taoisme, Egyptisk Alkymi og Kristen Mystisisme, men fant ikke svarene han søkte. Så vendte han seg til vitenskapen og oppdaget nevropsykologi som har et språk som kunne bidra til å forklare hans mystiske erfaringer. Tom tilbrakte mange år med å studere de ulike effektene lyd, musikk og språk har på den menneskelige hjerne og nervesystemet.

I meditasjon opplevde han å få besøk av vesener som kom fra et parallelt univers og kalte seg for Hathors. De ga ham informasjon om hvordan endre hjernens bevissthetsnivå med lyd. Skeptisk som han var testet han dette ut og resultatene var bemerkelsesverdige. Mennesker erfarte dramatisk helbredelse, i noen tilfeller av lammelser og kreft.

Med disse nye innsiktene begynte Tom å benytte stemmen sin med en metode han kalte toning, - som går over nesten fire oktaver og balanserer hjernebølgene i høyre hjernehalvdel. Han justerer hjernen sin inn i forskjellige frekvenser og oppretter kontakt med vesener i andre dimensjoner og bringer igjennom informasjon i det vi kaller kanalisering. Toms gruppe av følgere utvidet seg raskt til å inkludere tilhørere over hele verden i takt med at de erfarte den øyeblikkelige dype effekten av hans tonende lyd.

Etter å ha utdannet seg til psykoterapeut etablerte han i 1984 "Acoustic Brain Research" for å studere hvilken effekt lyd og musikk hadde på hjernen og menneskets nervesystem. Dette var et arbeid som han fortsatte med gjennom en tiårsperiode og komposisjoner fra denne tiden er fortsatt i bruk. Han er i dag en internasjonalt anerkjent autoritet på dette området.

Da han møtte sin hustru, Judi Sion, begynte en ny og enda større livsoppgave. Å gjeninnsette den feminine kraft og energi og hjelpe til med å sikre overlevelsen til en ubalansert verden. Som en av verdens ypperste lydhealere i arbeid i dag begynte han å synge sangen til den nye verdenen.

 

Innleder Inge Ås

Inge Ås

Inge Ås forteller: Jeg har vært (og er) aktiv innen flere felter, men jobber for tiden mest med tilbudene fra ILIANA akademiet gjennom kurs, fagutdannelser, foredrag og skriving. Kurs i SELVutvikling som kan bygges på til fagutdannelse inne Livsveiledning/coachen og energiarbeid innen helsefremmende faghealing. I tillegg utdanner jeg SELVutviklingslærere.

Opprinnelig er jeg profesjonell billedkunstner, men kan også bruke merkelappene; forfatter, mentor, gründer, filosof, livsveileder, healer, SELVutviklingslærer, aktivist :-) Jeg tror jeg er den første norske som begynte med å spille på kvatskrystallboller både i healingsammenhenger for enkeltklienter, i grupper og i konserter sammen med flere musikere. I 1996 spilte jeg for første gang på AM i Oslo Spectrum og hadde store konserter med opp til 600 tilhørere i flere år alene og med andre musikere, dansere m.m. I to år nå har elever ved Hadeland Folkehøyskole vist Qi Gong i samspill med bolleklangen og i fjor med Anna Fald på didgeridoo. Jeg har vært invitert til vinterspillene ved tre anledninger og spilt på Maihaugen med Axel Mohn og to ganger under brua til Marcello Haugens hus i minus 20 grader sammen med vår nåværende stortingspresident Olemic Tommesen som jeg lærte opp til oppgaven der og da.

Har ellers spilt i mange sammenhenger på flashmob, i radio og TV, på arr. m.m. Jeg er organisert i Jazzforbundet som perkusjonist og har spilt i Ishavskatedralen med flinke musikere. I 1999 lagde jeg en stor lydhealingundersøkelse som viste at lyd hadde en effekt på psykiske og fysiske symptomer. Fordi ILIANA akademiet, som jeg har drevet i over 30 år, etter hvert tar det meste av min tid, har det blitt mindre spilling på meg i de siste årene.

Nå er jeg mest opptatt av å få SELVutvikling inn i skolen og driver et prosjekt i Nordland som heter DU ER GOD. Du finner en del om meg her, fram til 2011:
http://www.ingeas.no/ominge/cv.html
og her er det oppdatert til litt lenger: http://www.iliana.no/grunnlegger.html

Jeg tar med Den store CHAKRABOKA og CDer til salg + litt infomateriale som jeg kan legge ut på et bord.
Inge Ås ILIANA akademiet Kurs og fagutdannelser i SELVutvikling, livsveiledning og energiarbeid
Post: Lilleakervn. 56 B, 0284 Oslo
Info: kontor@iliana.no
Daglig leder: dagligleder@iliana.no
http://www.iliana.no/

 


 

Song of A New Earth Tom Kenyon and Nuns