Månedens Spirituelle Film

NORGESPREMIERE!

 

 

"2012: Time for Change - Evolve to Solve"

Dato: lørdag 10. desember 2011
kl. 13.00 (billettkjøp fra kl. 12.00)
Visningssted: VIKA KINO


2012 - Time for Change

Klikk her for å besøke filmens hjemmeside

 


Maya Høvding

2012: Time for Change - Mayan Chief

 

Forfatter Daniel Pinchbeck i samtale med Sting.

2012: Time for Change Daniel Pinchbeck and Sting

 

 

Filmskaperen João Amorim

Joao Amorim

Trykk her for å lese historien bakenfor filmen.

 

 

 

 

 

 


2012: Time for Change - Evolve to Solve

2012: Time for Change er en uavhengig dokumentar som utforsker vår tid og dens forskjellige kriser, og inneholder også noen animasjonssekvenser. Filmen presenterer et optimistisk alternativ til undergangstankene og tungsinnet som er til stede i vår tid. Som bevisste medskapere kan vi omskape det post-industrielle samfunn til en verden som fungerer for alle, basert på økologiske bærekraftige prinsipper. 2012: Time for Change presenterer visjoner rundt en regenerativ, planetarisk kultur der samarbeid erstatter konkurranse og hvor evolusjon av bevisstheten blir den nye trenden.

2012: Time for Change, er regissert av Emmy Award-nominerte João Amorim og følger journalisten Daniel Pinchbeck, forfatter av bestselgeren 2012: The Return of Quetzalcoatl (www.2012thebook.com), på hans søken etter et nytt paradigme som integrerer den urgamle visdom man møter i stammekulturer med vitenskapelig metodikk.

Filmen er resultatet av et samarbeid mellom mange mennesker, men først og fremst mellom regissøren João Amorim og forfatteren Daniel Pinchbeck.

Medvirkende i filmen:

Daniel Pinchbeck
Sting
David Lynch
Ellen Page
Gilberto Gil
Paul Stamets
Shiva Rea
Barbara Marx Hubbard
Dennis McKenna
Buckminister Fuller
Bernard Lietaer
Terence McKennaKlikk bildene for å se større versjoner:

Utopia visjon for fremtiden.

2012: Time for Change image

 

 

Filmskaperen João Amorim: Er en Emmy-nominert brasiliansk regissør med stor erfaring med animasjon. João er en av grunnleggerne av Postmodern Times. Et media firma med hovedfokus på sosiale og miljøfilmer. Han har blant annet regissert og produsert animasjonserien "Beyond 2012: Perspectives on the Next Age", om evolusjonen av bevissthet og økologi. João snakker fem språk, mediterer daglig, maler, praktiserer Yoga og har et permakultur-prosjekt gående i Brasil gjennom interesseorganisasjon "Ciclo Sustainable".

 

Innleder: Trude Malthe Thomassen, daglig leder i Vannbevegelsen. Vannbevegelsen arbeider for å bevare vann som fellesgode i Norge og samarbeider med både innenlandske og utenlandske organisasjoner med samme formål.

Se forøvrig:
http://www.vannbevegelsen.no/

Bakgrunn:
http://reddvannet.no/om-lovforslaget/

Brev til Kommunal- og forvaltningskomiteen:
http://www.vannbevegelsen.no/index.php?topic=7003.0 

Om du ønsker å signere oppropet kan du gjøre det på 
http://www.reddvannet.no/opprop/